. Catholics do not let disobedience lead us to betrayal.

~

Question 1: “What Word of Jesus does every Willful Protestant disobey?”

Answer: “This Word of Jesus! ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven, and whatever you bind on earth shall be bound in Heaven, and whatever you loose on earth shall be loosed in Heaven.’

~

Question 2: “Why is it wrong to disobey That Word of Jesus Christ?”

Answer: “The Catholic Sacraments are among the only specific ‘keys to The Kingdom of Heaven’ that Jesus left on earth. If we willfully reject those ‘keys’, we betray our own soul.”

~

Question 3: “Why do Willful Protestants disobey That Word of Jesus Christ?”

Answer: “They are smart enough to want to get their souls to Heaven. But, they do not want to live in greater obedience to God.”

~

Question 4: “Does willful disobedience to Jesus turn into betrayal of Him?”

Answer: “Jesus told us that at The Last Supper! ‘When it was evening, He reclined at table with the Twelve. And while they were eating, He said, ‘Amen, I say to you, one of you will betray me.’ Jesus knew! Disobedience was leading to betrayal.”

~

Question 5: “What did the Disciples do?”

Answer: “They were: ‘Deeply distressed at this, they began to say to Him one after another, ‘Surely it is not I, Lord?’

~

Question 6: “Did Jesus know His betrayer?”

Answer: “‘He said in reply, ‘He who has dipped his hand into the dish with Me is the one who will betray Me. The Son of Man indeed goes, as it is written of Him, but woe to that man by whom the Son of Man is betrayed. It would be better for that man if he had never been born.’

~

Question 7: “There was one Willful Protestant at The Last Supper! How did he avoid admitting his guilt?”

Answer: “With the Willful Protestant answer! ‘Then Judas, His betrayer, said in reply, ‘Surely it is not I, Rabbi?’

~

Question 8: “Did Jesus recognize that as an intentional lie?”

Answer: “‘He answered, ‘You have said so.’ Jesus made it clear to every Catholic! Any denial of disobedience to Him is ‘betrayal’.”

~

Question 9: “Do those who willfully deny and betray Any Teaching of Jesus wish they had ‘never been born’?”

Answer: “Willfully rejecting ‘the keys to The Kingdom of Heaven’ makes them ‘betrayers’ of God and their own souls! They must spend eternity wishing they had ‘never been born’!”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Catholics connect ourselves with The Crucifixion…

St. Faustina takes closer to seeing how The Mercy of Jesus comes through the hole a Roman soldier's...

Is God speaking to people, political parties, or…

Like Abel, may all be blessed to love God, neighbors, families, and authorities. ~ Question 1: “Is God...

What do “Approved Intellectuals” do all…

May "Approved Intellectuals" heed Today's Word from He Who Fulfilled The Prophecies and "learn" the eternal fate of...

God’s “Grace” was given to…

May we all be blessed to go to God’s Judgment carrying as many “Gifts of God’s Grace” as...

Amazing: After an “8 Day Holy Week”,…

The last post had what may be a “New Idea” about Palm Sunday. Another ‘New Idea’: There are...

A rendering of DNA

Catholics continue to explore a new idea:…

Today’s Reading gives a Perfect Example of “The Catholic DNA Upgrade” that has blessed Catholic Converts for 2,000...