. Did Jesus give us such A Simple Reason to Be Catholic that no one has a good reason not to be?

~

Question 1: “What simple Bible Passage do Willful Protestants never Think Clearly about?”

Answer: “Willful Protestants hate to Think Clearly about all of Mt. 5:17-19. ‘Jesus said to his disciples: ‘Do not think that I have come to abolish the law or the prophets. I have come not to abolish but to fulfill.’

~

Question 2: “Don’t all Willful Protestants believe Jesus did ‘come’ to do that?”

Answer: “Yes! Every Willful Protestant knows that Jesus Christ ‘has come to fulfill’ The Prophecies.”

~

Question 3: “Do Willful Protestants know that Jesus came to fulfill every ‘Prophecy’?”

Answer: “Willful Protestants know that, too! ‘Amen, I say to you, until heaven and earth pass away, not the smallest letter or the smallest part of a letter will pass from the law, until all things have taken place.’

~

Question 4: “Where do Willful Protestants stop Thinking Clearly?”

Answer: “Willful Protestants never Think Clearly about this! ‘Therefore, whoever breaks one of the least of these commandments and teaches others to do so will be called least in the Kingdom of heaven.’

~

Question 5: “What ‘commandment’ does every Willful Protestant ‘break’?”

Answer: “Jesus Christ ‘Commanded’ The Catholic Church to come into being when He Spoke His Only Church-Creating Word!

‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven.’

~

Question 5: “Is ‘breaking that commandment’ the only mistake Willful Protestants make?”

Answer: “Many Willful Protestants make a bigger mistake by ‘teaching others’ to ‘break’ that ‘Commandment’. Jesus has clearly told us that!”

~

Question 6: “What benefit do Catholics get by obeying that ‘Commandment’ of Jesus?”

Answer: “Jesus is very clear about that! ‘But whoever obeys and teaches these commandments will be called greatest in the Kingdom of heaven.’

~

Question 7: “If we want our immortal souls to be ‘great in The Kingdom of Heaven’, what should we do?”

Answer: “We must encourage our beloved neighbors to obey That ‘Commandment’ of Jesus and Be Catholic!”

~

. . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . .

There are many Simple Reasons to be Catholic on catholicfundamentalism.com

We can find interesting ideas about The Bible in this, and other free books: https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the no-cost downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

The most important Passage in The Bible?

Today’s Catholic Bible Reading shows how Jesus saves many from sinking into sin. ~ Question 1: “What makes...

Today’s Reading: Five Sentences tell us to…

Five Sentences from St. Paul guide Catholic souls to the only “keys to The Kingdom of Heaven” Jesus...

Which people are happy? #11.

Today’s Catholic Bible Reading tells us which people are “happy”! ~ Question 1: “How does Today’s Catholic Bible...

Do only Catholics know God’s “First…

Interesting Question: Do only Catholics know what God’s ‘First Commandment’ is?” ~ Question 1: “Do Catholics see and...

Jesus saves Saint Peter from drowning

Jesus says: “Cathoic priests and religious…

Does Jesus say that ‘”Catholic priests and religious are the most important people on earth”? ~ Question 1:...

Catholics pray: “May our ‘Jesus…

May our “Jesus Receiver” help our soul overpower our “stomachs”! ~ Question 1: “Why do Catholics ask God...