Jesus loved life. That is why He “rose from the dead”.

. Will we follow He Who loved life or our “hearts”?

Question 1. “Why do Catholics think that Jesus loved life?”

Answer: “Jesus had two choices. He was killed. He could have remained ‘dead’. Instead, He chose to ‘rise from the dead’. Catholics know that Jesus loved life more than death.”

~

Question 2: “If we want to follow Jesus, do we have to ‘love life’?”

Answer: “Yes. We must love our neighbors, born and unborn. That is why The Catholic Church obeys This Teaching: ‘Life must be protected from conception until natural death.’

~

Question 3: “If a denomination avoids That Catholic Teaching, can they ‘love life’?”

Answer: “Every ‘Christian Denomination’ should teach that a person the size of a grain of salt, as each of us was at conception, is worthy of being ‘protected’.”

~

Question 4: “The Disciples were The First Catholic priests and Bishops. Did they believe that all life must be ‘protected’?”

Answer: “Catholics read James 5: 5-6. ‘On earth, you had a life of comfort and luxury; in the time of slaughter you went on eating to your heart’s content. It was you who condemned the innocent and killed them; they offered you no resistance.’

~

Question 5: “Is this a ‘time of slaughter’?”

Answer: “Billions of unborn babies are losing their lives to chemicals, implants, and abortion. This is a ‘time of slaughter’ of those who ‘offered you no resistance’.”

~

Question 6: “I am against abortion. Should I also be against any artificial birth control that leads to the death of my most helpless neighbors?”

Answer: “It is not wise to go to His Judgment and be among: ‘It was you who condemned the innocent and killed them; they offered you no resistance.’

~

Question 7: “Why do so many of us ‘condemn the innocent and kill them’?”

Answer: “The world tells us we should use our lives to: ‘go on eating to your heart’s content’.”

~

Question 8: “What will happen to my soul at my Judgment?”

Answer: “He Who ‘rose from the dead’ will decide. He knows that many people have been so confused by worldly teachings that they do not understand how precious life is. Luke 15:10 tells us: ‘there will be rejoicing among the angels of God over one sinner who repents.’

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Question: Are Catholics the happiest people in…

How do happy Catholics connect dozens of ancient cities, sometimes buried by their builders, with God, Abraham, Moses,...

Those who respect God’s Prophets become…

The First Mistake Protestants make is failing to respect God’s Prophets. ~ Question 1: “Does Today’s Catholic Reading...

Every Catholic wants Jesus to let our soul into…

Catholics are blessed to say: “Jesus, I trust in You.” with our lives. ~ Question 1: “What makes...

Being Catholic cures This Headache: “Sin and…

Today’s Simple Rhyme: “Past, present, and future are One / With God’s Union / in Catholic Communion!”...

Catholics see the “Hidden Prophecy” in…

Then, Amos tells what happens to the souls who condemn themselves by disobeying The First Commandment:...

YOUR “Jesus Receiver” is about to…

Question 1: “What ‘New Thing’ are the ‘Jesus Receivers’ of our Catholic Fundamentalism readers about to ‘receive’? Answer:...