Jesus said that only a 'fool[ would not 'act;' on His Words..                                                 Jesus told us the difference between ‘wise’ people and ‘fools’!

Question 1:  “Do Catholics know who gets to Heaven?”

Answer:  “Jesus told us of the only people whose souls get into Heaven in Mt 7:21-27.”

~

Question 2:  “Will some people not get into Heaven?”

Answer:  “‘Jesus said to his disciples:  ‘Not everyone who says to Me, ‘Lord, Lord,’ will enter the Kingdom of heaven, but only the one who does the will of My Father in heaven.’

~

Question 3:  “Is Jesus telling us specifically that some of the people who call Him ‘Lord, Lord’ will not get into Heaven?”

Answer:  “Jesus is very clear about that!”

~

Question 4:  “Did Jesus tell us what we must do to get our immortal soul into Heaven?”

Answer:  “‘Everyone who listens to these words of Mine and acts on them will be like a wise man who built his house on rock.’” (emphasis added)

~

Question 5:  “How should we ‘act’ when we hear ‘these words’ of His:   ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’?

Answer:  “The only ‘wise’ way to ‘act’ on those ‘words of His’ is to be Catholic!”

~

Question 6:  “Who does Jesus tell us will not get into Heaven?”

Answer:  “Jesus was clear!  ‘And everyone who listens to these words of Mine but does not act on them will be like a fool who built his house on sand.'”

~

Question 7:  “What happens to ‘fools who built houses on sand?”

Answer:   “The rain fell, the floods came, and the winds blew and buffeted the house.   And it collapsed and was completely ruined.’

~

Question 7:  “Did Jesus say that Willful Protestants who knowingly refuse to ‘act’ on His Words are ‘fools’ whose souls will be ‘completely ruined’ at His Judgement?”

Answers:   “Yes. ___.”  “No. ___.”  “I do not want to think about that! ___.”

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple reasons to be Catholic.  catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

May our “Jesus Receiver” let us…

40,000 years ago, “The Lion Man” was carved from a mammoth tusk and worshiped by peoples living in...

Who were the first Protestants to pay for…

Today’s Reading, Mt.28:8-15, teaches us how much some Protestants have hated threats to their income for the past...

May computer users find words that help us Be…

Jesus would let every person on earth 'find blessing from God' if they got onto 'the stairway to...

Paul’s Mission in Corinth: A Catholic Foundation

Paul's mission in Corinth marked a pivotal moment in the spread of Catholicism, bringing together Jews and Gentiles...

May “Our Jesus Receiver” take in Words…

Catholics pray: “May our “Jesus Receiver” let us see that “Time IS runnng out.”. ~ Question 1: “What...

Catholics can best make this connection!

St. Paul explains what blessed these early Macedonian Catholics with such "generosity" despite their "profound poverty":...