On “All Saints Day” Catholics think about what we want to wear forever.

. Catholics pray to be among those wearing “white robes” forever in Heaven!

Question 1: Does Rv 7:2-4, 9-14 tell us whose souls get into Heaven and what they wear?”

Answer: “Yes. ‘After this I had a vision of a great multitude, which no one could count, from every nation, race, people, and tongue. They stood before the throne and before the Lamb, wearing white robes . . . and cried out in a loud voice: ‘Salvation comes from our God, who is seated on the throne, and from the Lamb.’

~

Question 2: “Does every soul in Heaven get a ‘white robe’?”

Answer: “‘White robes’ describe the clothing of all in Heaven at least a dozen times in The Bible.”

~

Question 3: “One of the 24 ‘elders’ asked St. John: ‘Then one of the elders spoke up and said to me, ‘Who are these wearing white robes, and where did they come from?’

Answer: St. John did not know!

~

Question 4: “What did St. John do to find the answer?”

Answer: “St. John did what every Catholic does! He asked for help from someone closer to God!”

~

Question 5: “What Higher Authority did St. John respectfully ask?”

Answer: “The same one of the 24 ‘Elders’ who asked him the question!”

~

Question 6: “What did St. John respectfully say to the ‘Elder’?

Answer: “‘I said to him, ‘My lord, you are the one who knows.’

~

Question 7: “What was the answer from The Higher Authority?

Answer: “‘He said to me, ‘These are the ones who have survived the time of great distress; they have washed their robes and made them white in the Blood of the Lamb.’

~

Question 8: “Is it possible for a soul to be given a “white robe’ if they have willfully chosen to disobey This Teaching from Jesus Christ:

‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’?

Answer: “Yes ___”. “No. ___”. “I do not want to think clearly about that ___!”.

Today is All Saints Day in The Catholic Church. We know what we want to wear, forever!

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Ceiling painting of Christ and his apostles

Catholics know: The Holy Spirit turned St.…

Catholics see how St. Stephen’s stoning let The Holy Sprit lead Saul to become St. Paul. ~ Question...

The “Root Word” of Protestantism is…

Souls that fly away from Jesus are devoured by sin. ~ Question 1: “Protestantism’s ‘root word’ is ‘protest’....

All who “struggle with God” are…

Unhappiness: juggling Words of God with worldly desires. Stop juggling! ~ Question 1: “Why is the story of...

Priest holding the monstrance with incense clouds

What “Jesus Receivers” did and still do…

Catholics are blessed to make the phrase ‘Jesus Receiver’ part of our understanding. ~ Question 1: “What is...

Catholics connect ourselves with The Crucifixion…

St. Faustina takes closer to seeing how The Mercy of Jesus comes through the hole a Roman soldier's...

The Prophet Isaiah tells Catholics: “You and…

God used The Prophet Isaiah to tell us exactly why Catholic priests are blessed by God. ~ Question...