.                                Catholics know This Simple Fact:   No light can shine if it is not “Plugged In”!

~

Question 1:  “What lets Catholics get ‘Plugged In’ to God?”

Answer:  “We are blessed to be ‘Plugged In’ to The Only Church on Earth Spoken Into Being by This Word of Jesus Christ!

‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven; . . .’

~

Question 2:  “What makes Catholics think that they are the only people on earth who are ‘Plugged In’ to God?”

Answer:  “Jesus!  Jesus is the ‘I’ who ‘tells’ us that He Spoke Only One Church Into Being.  Catholics are ‘Plugged In’ so well that we are living connections to The Body of Christ on Earth!”

~

Question 3:  “What are all the other denominations in the world?”

Answer:  “People who are not ‘Plugged In’!”

~

Question 4:  “How do Catholics know that we are ‘Plugged In’?”

Answer:  “Jesus told us what every person must do to get ‘Plugged In’ fourteen times!  ‘If you do not eat My Body and drink My Blood you do not have life in you.’

~

Question 5:  “What does that mean?”

Answer:  “It can only mean one thing!   If we want God’s ‘life in’ us, we must receive His Actual Body and Blood from the only people on earth empowered to provide That Holy Food.”

~

Question 6:  “Who are they and what do they provide?”

Answer:  “Catholic priests provide Catholic Communion!  They preside over The Miracle of Transubstantiation!  Bread and Wine become the Actual Body and Blood of Jesus Christ, Himself!  Catholics let God get ‘Plugged In’ to us!

~

Question 7:  “I don’t understand.  Catholics get ‘Plugged In’ to God and God gets ‘Plugged In’ to them?”

Answer:  “That is what receiving Catholic Communion allows us to do!  We are ‘Plugged In’ to God and He is ‘Plugged In’ to us!”

~

Question 8:  “Why do many people avoid being ‘Plugged In’ to God?”

Answer:  “They have not yet been blessed to Think Clearly about WHO Jesus IS!  He IS The Second Person of The Holy Trinity!  It is God, Himself, Who gets ‘Plugged In’ to those who are blessed to get ‘Plugged In’.”

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

There are free books and writings on that site. The newest book is not “simple”, but it is interesting. https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the free downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

 

 

Author's Notes:

Related:

Today, Catholics see why Protestants removed The…

God's Prophets were given enough "Wisdom from The Holy Spirit on high" to predict the coming of The...

What “New Word” have Catholics…

Catholics have invented a “New Catholic Word“ to help save our souls from seven tribes of demons. Be...

Why did God reveal Himself Two Times in Two Ways?…

Catholics are blessed to see more than the "cloud" in which God appears to many. We are blessed...

God Spoke to Abraham and to St. Faustina.

Catholics see the connection between Abraham and St. Faustina: ~ Question 1: “What did God tell Abraham to...

Priest holding the monstrance with incense clouds

The desire for “variety” keeps many…

Catholics receive "manna from Heaven" by obeying The Call to Catholic Communion Jesus repeated 12 times in John...

We see The Joy of Being Catholic in Today’s…

Today’s Reading helps us see The Light of God as clearly as St. Paul did! ~ Question 1:...