May all be blessed to: 1. Be Catholic. AND, 2. Stay on ‘the straight and narrow way to life’ that is the only way to Heaven.

~

Question 1: “Why should we get on, and stay on, ‘the straight way to life’?”

Answer: “Matthew 7:14 is clear! ‘How narrow is the gate, and straight is the way that leads to life: and few there are that find it.’

~

Question 2: “What happens to souls of those who do not enter ‘the gate’ and stay on ‘the straight (and narrow) way that leads to life’?”

Answer: “They lead their immortal souls away from ‘the way that leads to life’ for their soul in Heaven.”

~

Question 3: “What is the ‘gate’?”

Answer: “The ‘gate’ is The Holy Word with Which Jesus Christ began to SPEAK One, Holy, Catholic, and Apostolic Church into Being on earth:

‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven.’

~

Question 4: “Does every Catholic soul get to have the joy of ‘life’ forever in Heaven?”

Answer: “Catholics who continue to carry their Cross stay on Christ’s ‘straight way to life’. They can go to His Judgment and be forever among: ‘You are My friends if you obey My commands.’

~

Question 5: “What kind of a person would lead someone to reject Christ’s ‘straight way to life’ in Heaven?”

Answer: “Jesus knew you would ask that! That is why He gives the answer in the next verse, 7:15. ‘Beware of false prophets. They come to you in sheep’s clothing, but inwardly they are ravenous wolves. . .’

~

Question 6: “Who are the ‘false prophets’?”

Answer: “The Profiteers of Protestantism are ‘ravenous’ for donations! They lead many to leave Christ’s ‘straight way to life’ and give money to them.”

~

Question 7: “Are they dressed in ‘sheep’s clothing’?”

Answer: “They all claim to know more than Jesus about being in His Church and following His ‘straight way to life’.”

~

Question 8: “Why do people let themselves be led away from the straight way to life that Jesus gave us?”

Answer: “We are all tempted to wander off the ‘straight way to life’ and pick flowers! Many will pay The Profiteers of Protestantism to tell them: ‘You are so good at picking flowers that Jesus will be forced to let your soul into Heaven!’

~

Question 9: “Is there a way to see which people prefer picking flowers to the eternal joy of having ‘life’ in Heaven?”

Answer: “Many love to be praised for picking flowers! They support denominations that stopped providing This Catholic Teaching that begins ‘the straight way to life’ for billions of our unborn neighbors:

‘Life must be protected from conception until natural death.’

~

. . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

We can find interesting ideas about The Book of Revelation in this, and other free books: https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

The other free books and writings, like The Lie Committees, are much easier to read!

If you like the no-cost downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Catholics understand enough of God’s Judgment…

If all public officials disclosed their gains every year, the world would be better. ~ Question 1: “What...

Jesus saves Saint Peter from drowning

Was the “crippled man” the first…

“Peter clung to Jesus. The crippled man who had been cured clung to Peter.” Catholics and converts “cling”...

Today, The Bible tells us: “Be…

Today's Simple Rhyme: "Pray to obey / Or be lost every day."...

May our “Jesus Receivers” let Catholics…

One of the ‘Great Mysteries of The Christian Faith’: Protestant Ministers. ~ Question 1: “Why are Protestant Ministers...

Catholics have a new understanding about early Protestants: “Taking Sirach out of their Bibles keeps many from Heaven.”...

A Solution to The Great Protestant Mystery?

Jesus warned against breaking even the least of His commandments. Yet Protestantism teaches disobedience to the Church Christ...