Some worship God. Others worship “earthly approval”.

Catholics know: The “approval” of Jesus is the most important thing on earth.

Question 1: “Are souls worth money?”

Answer: “The devil buys many souls.”

~

Question 2: “What does the devil use for money?”

Answer: “Salaries, pensions, benefits, and approval.”

~

Question 3: “Approval?”

Answer: “Those desperate for ‘earthly approval’ sell their souls more cheaply than anyone!”

~

Question 4: “Why will people sell their souls for ‘earthly approval’?”

Answer: “‘Earthly approval’ makes our spirit feel good about itself.”

~

Question 5: “What kind of ‘approval’ do our spirits seek?”

Answer: “Many love to hear: ‘You show that you are smart and good because you think, say, and do what we tell you.’

~

Question 6: “What else drives people to want ‘earthly approval’?”

Answer: “Fear of earthly disapproval.”

~

Question 7: “What makes people afraid of disapproval?”

Answer: “Earthly punishment! ‘If you do not obey, you will lose your salary, pension, benefits, and approval.’

~

Question 8: “What can save our souls from fear?”

Answer: “Obeying The First Commandment, ‘Thou shall have no gods before Me.’

~

Question 9: “Does loving and obeying God set us free from our need for ‘earthly approval’?”

Answer: “Yes. Those who buy souls with ‘earthly approval’ hate for anyone to love God and obey His Words.”

~

Question 10: “As we believe and obey more of God’s Words, do ‘approval worshipers’ hate us more?”

Answer: Yes! They order their followers to obey fewer and fewer of God’s Words.”

~

Question 11: “Are Catholics hated for obeying This Word of God? ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’?”

Answer: The devil and his followers do not ‘approve’ of anyone wanting ‘the keys to The Kingdom of Heaven’!”

~

Question 12: “Is there a better reason to be Catholic than to go to God’s Judgment and be forever among ‘You are My friends if you obey My commands.’?”

Answer: “Catholics know it is better to have our souls in Heaven forever than have ‘approval’ on earth.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

May all be blessed to put Every Word of God…

Abel was stoned by Cain for the same reason St. Stephen was stoned by those who tried to...

Words of Moses brings many to Jesus.

In Deuteronomy 18:15 Moses said: “The Lord your God will raise up for you a prophet like me...

May our “Jesus Receivers” let Catholics…

One of the ‘Great Mysteries of The Christian Faith’: Protestant Ministers. ~ Question 1: “Why are Protestant Ministers...

Good advice: “Be Catholic.” Bad…

Every vanity wants to keep our soul from having these “keys to The Kingdom of Heaven”. ~ Question...

May all “Jesus Receivers” lead us to…

Protestant Ministers help many souls find God’s Word. ~ Question 1: “Why should Catholics ‘Thank God!’ for Protestant...

Something new! “The Melchizedekian Theory of…

"The Melchizedekian Theory of History" helps Catholics understand History better anyone IN History. Catholics love it! Others don't!...