Souls 1. Catholics think about souls in two words: “Small” and “Simple”.

Why do Catholics begin to think about souls with a simple fact: grains of salt are very small?

Question 1: “Why do Catholics ‘Think Small’ about souls?”

Answer: “We think about ourselves. We realize we were all very ‘small’ when we were conceived.”

~

Question 2: “How big were we?”

Answer: “Each of us was the size of a tiny grain of salt.”

~

Question 3: “Were we smaller than the . at the end of a sentence?”

Answer: “Yes. We were smaller than the . at the end of this sentence.”

~

Question 4: “I see why Catholics “Think Small’! Does The Catholic Church have a way to ‘Think Simple’ about that?”

Answer: “The Catholic Church provides this Teaching: ‘Life must be protected from conception until natural death.’

~

Question 5: “Don’t all Christians believe that?”

Answer: “Most Christians understand that ‘life begins at conception’. Almost 48,000 Denominations of Willful Protestants now allow the tiniest unborn children be killed by pills and implants.”

~

“Question 6: “Why did Protestant Denominations stop teaching that ‘Life must be protected from conception until natural death.’?”

Answer: “Many people will pay to be told that their soul will be welcomed into Heaven.”

~

Question 7: “Do many Profiteers of Protestantism tell donors they may bring death to billions of the tiniest babies in their congregations?”

Answer: “Yes.”

~

Question 8: “Who believes them?”

Answer: “People who are not encouraged to ‘Think Small’ and ‘Think Simple’.”

~

Question 9: “What does ‘Thinking Small’ and ‘Thinking Simple’ let us understand about the human soul?”

Answer: “We know the human soul fits inside, or around, a baby smaller than this: . ”

~

Question 10: “What more does every Christian know about our soul?”

Answer: “We know our soul will go to God’s Judgment. Revelation 6:9 tells that the souls who were killed for “witnessing to life” are all ‘underneath God’s Altar’, crying out for ‘Vengeance!’

~

Question 11: “Were those billions of tiny souls ‘witnesses for life’ when tiny their bodies were killed?”

Answer: “What else could they be?”

~

Question 12: “Did Jesus Christ give His Catholic priests The Authority to forgive the sin of bringing death to unborn children?”

Answer: “Jesus Christ promised us that Catholic priests would have This Power in John 20:23.
‘Those whose sins you forgive on earth are forgiven in Heaven.’

~

Question 13: “Who would reject that forgiveness?”

Answer: “People who do not ‘Think Small’ and do not ‘Think Simple’.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

A new, free book: https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

Author's Notes:

Related:

May all be blessed to be “Children of…

Today's Simple Rhyme: "Some choose darkness. Some choose light. / Choosing darkness is not too bright!"...

Catholics see the “Hidden Prophecy” in…

Then, Amos tells what happens to the souls who condemn themselves by disobeying The First Commandment:...

The Ocean of Mercy and Arrowhead Symbols

Ancient arrowheads reveal deep spiritual symbolism, connecting Native craftsmanship with the enduring mercy found only in the Catholic...

Holy Thursday commemmorates The Last Supper

Jesus Provided His Body and Blood for the First Catholics at The Last Supper. It is too much...

Catholics realize why the people of Nineveh…

Today's Simple Rhyme: "May all choose to obey / and not stray away / from Any Word of...

The Butler Novel. Why?

    The Butler Novel sees the good in people in Butler County. The greatest good? We know...