The “Key” Catholic Connection opens our door to obedience.

The “keys”! The “keys”? The “keys”! The “keys”! The “keys”! It’s all about those “keys”!

Question 1: “Why are Catholics different from other believers?”

Answer: “Catholics believe that Every Word of Jesus Christ is Truth!”

~

Question 2: “Don’t all Christians believe that Every Word of Jesus Christ is ‘Truth’?”

Answer: “They say they believe that!”

~

Question 3: “How are Catholics different?”

Answer: “We realize that belief without obedience is meaningless. The more Words of Jesus that a person disobeys, the more meaningless their ‘faith’ is.”

~

Question 4: “If we do not obey Words of Jesus, what do we obey?”

Answer: “Our desires.”

~

Question 5: “Is Willful Protestantism a way for 48,000 denominations of people to believe what they want and go to Heaven?”

Answer: “That is why Willful Protestantism is so popular.”

~

Question 6: “Should we both believe and obey God?”

Answer: “Catholics know. Obedience is ‘the key’!”

~

Question 7: “What did Jesus say about the importance of obeying His Teachings?

Answer: “Revelation 2:10 is clear! ‘Remain faithful until death, and I will give you the crown of life.’

~

Question 8: “What if we ‘remain faithful’ to Some Teachings of Jesus?”

Answer: “Catholics know we must not be unfaithful to Any Teaching of Jesus Christ!

~

Question 9: “Does Jesus want us to ‘remain faithful’ to The Word with Which Jesus Christ Spoke One, Holy, Catholic, and Apostolic Church into Being? ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it.’

Answer: “Jesus wants everyone to unite belief in Him with obedience to Every Word He Spoke!”

~

Question 10: “What do Catholics gain by obeying That Word of Jesus Christ?”

Answer: “Jesus tells us in His Next Word! ‘I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 11: “How can Catholics help our neighbors get those ‘keys’?”

Answer: “We remind them of a Simple Fact! Jesus Christ has those ‘keys’ and He gives them only to: ‘You are My friends if you obey My commands.’

~

Question 12: “Is obeying Jesus the only ‘key’ that will open our door to Heaven?”

Answer: “Obedience is the only ‘key’ that can give us ‘the keys to The Kingdom of Heaven’ while we are on earth!”

. . . . . . . . . . . .

Simple minds find simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com
Free books are available on that site.

Author's Notes:

Related:

Catholics understand scribes, Pharisees, vipers,…

History: The scribes, Pharisees, and broods of vipers' invent Imaginary Problems in every age:...

Every life is seen in Today’s Reading.…

Jesus came for helpless sheep. Our duty is clear. ~ Question 1: “Is Today’s Reading from Hebrews 13:15-17...

Christ walking on the water

Who are the brightest people on earth? #21.

Who are the brightest people on earth? Those who receive the most light from God. ~ Question 1:...

“Catholic” and “Protestant”…

The Loving Programmer took Human Form on Earth in the Holy Womb of The Virgin Mary, Abraham's holiest...

Why Secret Ballots Matter in Every Election

G.K. Chesterton, Dante, and Scripture reveal the urgent need for truth, transparency, and secret ballots in politics corrupted...
A rendering of DNA

Catholics continue to explore a new idea:…

Today’s Reading gives a Perfect Example of “The Catholic DNA Upgrade” that has blessed Catholic Converts for 2,000...