“Thinking Clearly” is more important than being smart.

“Being Smart” is not as important as “Thinking Clearly” about getting our soul into Heaven!

~

Question 1: “Are Catholics smarter than other people?”

Answer: “Catholics know that ‘being smarter’ is not important. ‘Thinking Clearly’ is what lets us get to Heaven!”

~

Question 2: “How do Catholics ‘Think Clearly’?

Answer: “Catholics ‘Think Clearly’ enough to realize that Jesus Christ Fulfilled The Prophecies! We know that Every Word Spoken by The Son of God Is Truth!

~

Question 3: “What do other people think about Jesus?”

Answer: “Every person on earth thinks about Jesus, if only to wonder, ‘Who is on that Cross? Why?’ Those who ‘think clearly’ about Him want to have our souls be forever among: ‘You are My friends if you obey My commands.’

~

Question 4: “What keeps people from ‘Thinking Clearly’ about that?”

Answer: “Most people choose to spend their lives going from one pile of ‘man-made garbage’ to another. The world is covered with piles of ‘man-made garbage’. Those who love their desires more than anything wallow in piles of ‘man-made garbage’.”

~

Question 5: “What keeps many Christians from being Catholic?”

Answer: “Many do not want to ‘Think Clearly’ about The Truth in This Word of Jesus! ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven, and whatever you bind on earth shall be bound in Heaven, and whatever you loose on earth shall be loosed in Heaven.’

~

Question 5: “Why don’t all Christians want to ‘Think clearly’ about that?”

Answer: “Our life is God’s Test! Those who think ‘I know more than Jesus about getting into Heaven!’ reject The Only Church to Whom Jesus Christ gave those ‘keys’.”

~

Question 6: “Have they ‘outsmarted’ themselves?”

Answer: “Yes! They were smart enough to find some semi-theological pile of ‘man-made garbage’. It made them feel good about themselves. They moved into it!”

~

Question 7: “How can Catholics ‘think clearly’ enough to help others get The Catholic Sacraments, Intercession from God’s Holy Saints and Angels, Guidance from Catholic Teachings and priests, and all the Catholic ‘keys to The Kingdom of Heaven’?”

Answer: “By holding on to the Catholic ‘keys’ Jesus Christ left on earth!”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

CatholicFundamentalism.com Uses Two Pictures to Let…

Through St. Faustina’s image and Christ on the Cross, Catholics witness divine light flowing from His Heart....

Catholic “Jesus Receivers” see that…

Question 1: “How do Catholic ‘Jesus Receivers’ let us see that Isaiah told us to ‘Be Catholic!’ 2,700...

Jewsh, Protestant, and Catholic Faiths are Built on…

Peter’s Church is a living echo of Paul’s Teaching. ~ Question 1: “What ‘One Sentence’ is The Foundation...

History tells all who listen to God: “Be…

The English Crown is worn by those who hate their neighbors enough to enourage birth control, abortion, and...

One person on television helped Catholics know more…

One of the most inclusive Histories in History!...

Today’s Catholic Reading lets us see why to:…

May all be blessed to let God’s “light” get from our eyes to our minds. ~ Question 1:...