. What do Catholics see? The only “keys” given by Jesus Christ to One Church on earth.

~

Question 1: “Why is it easier than ever to be Catholic?”

Answer: “Catholics are blessed with a new understanding of every teaching that disagrees with Any Word of Jesus Christ!”

~

Question 2: “What is that?”

Answer: “We realize that Any Teaching that disagrees with Any Word of Jesus Christ is ‘man-made garbage’.”

~

Question 3: “Wow! Are 48,000 Protestant Denominations piles of ‘man-made garbage’?”

Answer: “What can else can anything that willfully disagrees with Any Word of Jesus be but ‘man-made garbage’?”

~

Question 4: “Do the 48,000 Protestant Denominations have any belief in common?”

Answer: “They all agree that The Great Decree of Jesus Christ is not worthy of Grateful Obedience! ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven, and whatever you bind on earth shall be bound in Heaven, and whatever you loose on earth shall be loosed in Heaven.’

~

Question 5: “Why would anyone reject That Word of Jesus Christ?”

Answer: “They are confused by worldly people. They hate for anyone to obey That Word of Jesus Christ! The 48,000 Protestant Denominations all insist: ‘We are Christian enough to get your soul into Heaven’.

~

Question 6: “Is any Protestant Denomination ‘Christian enough’ to get its followers into Heaven?”

Answer: “The only people whose souls are allowed into Heaven are among ‘You are My friends if you obey My commands.’ If we willfully and knowingly disobey His Great Decree, we automatically reject the only ‘keys to The Kingdom of Heaven’ that Jesus left on earth.”

~

Question 7: “What are those Catholic ‘keys’?”

Answer: “They include all Seven Catholic Sacraments; The Intercession of God’s Holy Saints and Angels in Heaven; Guidance by Catholic Teachings and Catholic priests.”

~

Question 8: “Who would reject those Catholic ‘keys’?”

Answer: “The Profiteers of Protestantism lead many to believe this popular idea! ‘I am so good and wonderful that Jesus must let me into Heaven!’

That is ‘man-made garbage’.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic! catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Today, another Catholic Martyr lets us see truth.

Fr. MacRae has let millions of people see where we fit into the past 13 trillion light years...

Catholics know better than others why The Son of…

Only Catholics can correctly connect 13 trillion light-years of Creation and hundreds of thousands of years of Human...

New Ideas: “God’s DNA Upgrades”…

Many worship self-serving ideas embraced by wordly people. Catholics are never afraid to love God, even when we...

What one simple, fact keeps Protstants from being…

Catholic Bibles bless us to clearly see Prophecies are fulfilled in Psalm 23:1-6. "The Lord is my shepherd;...

Today’s Reading describes Protestants for…

We can imagine what Jonah looked like to people of Nineveh, with his skin eaten away by digestive...

Why is St. Paul one of the God’s Brightest…

That question leads to Two of the Hardest Questions Ever Asked at the end of this short post....