We all see: Willful Protestants avoid The Holy Spirit’s Words.

Catholics see there are five figures in The Visitation: Mary, Elizabeth, two unborn babies, and The Holy Spirit!

Question 1: “What makes us realize that Willful Protestants avoid listening to The Holy Spirit?”

Answer: “Lk 1:39-45 tells every Christian what happened at The Visitation! ‘Mary set out and traveled to the hill country in haste to a town of Judah, where she entered the house of Zechariah and greeted Elizabeth.’

~

Question 2: “Where does The Holy Spirit appear?”

Answer: “‘When Elizabeth heard Mary’s greeting, the infant leaped in her womb, and Elizabeth, filled with the Holy Spirit, cried out in a loud voice and said, ‘Blessed are you among women, and blessed is the fruit of your womb.’

~

Question 3: “What do Willful Protestants fail to understand about The Holy Spirit?”

Answer: “The Holy Spirit ‘filled’ Elizabeth! The Holy Spirit made her cry out ‘in a loud voice’ and say: ‘Blessed are you among women and blessed is the fruit of your womb.” (emphasis added for Willful Protestants)

~

Question 4: “Do Willful Protestants hate to realize that Words of The Catholic Rosary came from The Holy Spirit?”

Answer: “Willful Protestants hate to be reminded that they are living in Willful Disrespect to The Holy Spirit’s Words: ‘Blessed are you among women and blessed is the fruit of your womb.’! They even hate to see images of Mary!”

~

Question 5: “Who else heard The Holy Spirit’s Words in that Passage?”|

Answer: “Words of The Holy Spirit reached her unborn baby, John The Baptist! ‘ . . . For at the moment the sound of your greeting reached my ears, the infant in my womb leaped for joy.’

~

Question 6: “Why do Willful Protestants hate to think about The Holy Spirit giving Those Words to Elizabeth and John The Baptist?”

Answer: “Willful Protestantism avoids Words of The Father, Son, and Holy Spirit that do not fit into their Marketing Plans.”

~

Question 7: “Is all of Willful Protestantism based on replacing Words of God with ‘Marketing Plans’?”

Answer: “Does anyone really need an answer to that?”

~

Question 8: “What does The Holy Spirit specifically tell Catholics with His Words?”

Answer: “The Holy Spirit tells every Catholic that we are greatly loved by God! ‘Blessed are you who believed that what was spoken to you by The Lord would be fulfilled.’

At our Judgment, Catholics know! We have Jesus, Mary, Elizabeth, John The Baptist, and The Holy Spirit on our side!

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

A Catholic Mystery: Was Paul or John taken to…

Was Paul describing himself or John when he said: "I know a man who was caught up to...

Anyone can see Catholics ask and answer an Amazing…

Peter was the first Catholic Pope. He led the first Catholic Bishops, the Disciples. God had them create...

Anyone able to consider THIS is bright enough to…

Catholics suggest a new, interesting way to consider The Power of God: ~ Question 1: “What is every...

Whose souls get into Heaven? Those who “fear…

Only the souls of those who “fear The Lord” get into Heaven. ~ Question 1: “Does The Bible...

Prophetic Words set Catholics free for 2,000 years.…

God's use of lamb's blood 3,500 years ago is a Prophecy predicting how Catholics would be blessed to...
Jesus heals the blind man

The Most Important Word our “Jesus…

Question 1: “What is The Most Important Word our ‘Jesus Receiver’ may receive?” Answer: “Today’s Great Catholic Reading...