.                          Catholics know!  If we try to fool The Accountant, He is insulted and we end up ‘under water’.

~

Question 1:  “Does Every Person on earth have an Account at God’s Big Bank In The Sky?

Answer:  “Yes.”

~

Question 2:   “How do people put money into their Account at God’s Big Bank In The Sky?”

Answer:   “Every word we speak and choice we make that is in agreement with The Accountant is a +.   Everything we said or did that disagrees with The Accountant  is a .”

~

Question 3:  “When we go to Judgment, does The Accountant look at our ‘Book of Life’ to see how much is in our Account?”

Answer:   “The Book of Revelation is clear in 20:12!   The Accountant reads what’s in our ‘Book of Life’.   He also looks at other people’s ‘Books of Life’ to see how we have helped or hurt our neighbors.”

~

Question 4:   “How does The Accountant judge our soul?”

Answer:  “The Son of God was very clear about that in John 15:14!   ‘You are My friends if you obey My commands.'”

~

Question 5:  “Every time we obey God, we get a +.  Every time we disobey,  we get a .   Is the ‘ending balance’ on our ‘Book of Life’ the most important thing we have?”

Answer:  “Yes.”

~

Question 6:  “What is the worst thing we can do in life?”

Answer:  “Mt. 18:6 tells us the worst thing we can do is to keep a Christian’s soul out of Heaven.   ‘But whoso shall cause one of these little ones who believe in Me to fall, it were better for him that a millstone were hung about his neck, and that he were drowned in the depth of the sea.’

~

Question 7:  “Who has caused the most souls to be kept out of Heaven?”

Answer:  “For 2,000 years, The Profiteers of Protestantism have been leading billions of their neighbors to disobey The Great Decree of Jesus Christ and lose the ‘keys to The Kingdom of Heaven’ that Jesus left on earth.”

~

Question 8:  “What is The Great Decree of Jesus Christ?”

Answer:  “‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven, and whatever you bind on earth shall be bound in Heaven, and whatever you loose on earth shall be loosed in Heaven.’

~

Question 9:  “Do The Profiteers of Protestantism think they can fool The Accountant?”

Answer:  “Yes.  They do not realize The Accountant takes that insult personally!”

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple reasons to be Catholic.  catholicfundamentalism.com

An interesting free book is on that page:  https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

 

Author's Notes:

Related:

Jesus saves Saint Peter from drowning

Many avoid God’s Way to have “Confusion…

Catholics are blessed to be cured from "Confusion Headaches" by respecting Jesus enough to be as Catholic as...

Catholics are blessed to have The Seven Books of…

Today's Simple Rhyme: "May all be blessed to repent / Before our time on earth is spent."...
Christ walking on the water

Our relationship with Jesus is “manifested&#82…

God’s Holy Light lets The Children of God see Him and His Bride, The Catholic Church. ~ Question...

Jesus tells us how much He blesses His Catholic…

Today's Simple Rhyme: "We are blessed to learn from our Catholic Creed / The more we have, the...

Today’s Catholic Reading lets us see why to:…

May all be blessed to let God’s “light” get from our eyes to our minds. ~ Question 1:...

The Lord Has Established His Throne in Heaven

Psalm 103 reminds us that the Lord’s throne is in heaven, His mercy infinite, and His Church the...