Question 1:  “What two things get our soul into Heaven?”

Question 1:  “What two things get our soul into Heaven?”

Answer:  “1.  ‘Believe God’.  2. ‘Obey God’.”

~

Question 2:  “Did God tell us that when He took Human Form on earth?”

Answer:  “Mt. 28:16-20 is clear:   ‘The eleven disciples went to Galilee, to the mountain to which Jesus had ordered them.  When they all saw Him, they worshiped, but they doubted.’

~

Question 3:  “What did Jesus do when He saw they ‘doubted’?”

Answer:  “He ignored their ‘doubts’‘Then Jesus approached (When Jesus gets closer to anyone, ‘doubts’ disappear!), and said to them, ‘All power in heaven and on earth has been given to Me.  Go, therefore, and make disciples of all nations, baptizing them in the name of the Father, and of the Son, and of the Holy Spirit, teaching them to observe all that I have commanded you.’

~

Question 4:  “Did His Disciples ‘teach people to do all that Jesus commanded’?”

Answer:  “His Disciples began Catholic Churches, parishes, and Dioceses in and beyond The Roman Empire.  For 2,000 years, Catholic priests and religious have been ‘baptizing’ and ‘teaching’ Catholics to ‘obey all that I have commanded you. in ‘The Name of The Father, Son, and Holy Spirit’.”

~

Question 4:  “How can Jesus Christ ‘approach’ Catholics after 2,000 years?”

Answer:  “Jesus gives His Catholic priests a Miraculous Power!  They preside over The Miracle of Transubstantiation at Every Catholic Mass.  They turn bread and wine into The Body and Blood of Jesus.  Catholics ‘approach’ Jesus at Every Catholic Mass.”

~

Question 5:  “Do ‘Partially Christian’ Protestants have The Actual Body and Blood of Jesus?”

Answer:  “Only Catholics are blessed to obey The Call to Catholic Communion that Jesus Christ repeated 12 times in John 6 and twice more at The Last Supper!  ‘If you do not eat My Body and drink My Blood you do not have life in you.’

~

Question 6:  “It is obvious that only Catholics obey ‘all’ that Jesus ‘commanded us to do’.   Do the souls of ‘Partially Christian’ people get into Heaven?”

Answer:  “God may let those who are too confused to be Catholic into Heaven if ‘they are not Catholic through no fault of their own’.

~

Question 7:  “Why would anyone risk their soul by letting God find them at ‘fault’?”

Answer:  “Many ‘Victims of Protestantism’ take the risk of not ‘having life in them’ because they love having their personal opinions praised by ‘Profiteers of Protestantism’.”

 

 

Author's Notes:

Related:

The Prophets call many to Be Catholic! (#4)

Today's Simple Rhyme: "Jesus lets those who reject Him / Destroy themselves with their chosen sins."...

Jesus still uses “uneducated, ordinary…

One of the most interesting days in History was when the first Protestants took the first Catholics into...

Catholic “Jesus Receivers” tell us :…

The Number “42” lets us understand that man on a horse! ~ Question 1: “Why is 42 an...

One of the The Best Christmas Presents to get and…

The Best Free Christmas Present we can get and give: ‘The Diary of St. Faustina’. ~ Question 1:...

May our “Jesus Receiver” take in St.…

St. Isidore shows brilliantly shows the confusion of “believers” who avoid God’s Prophets. ~ Question 1: “What is...

Judah and Ephraim represent two kinds of believers:

Judah and Ephraim symbolize all who may be saved “on the third day”. ~ Question 1: “Can ‘Ephraim”...