.                   Catholics are inspired by our Beloved Saints.  May we be blessed to pass “God’s Obedience Test”.

~

Question 1: “What is the best thing we can do with our life?”

Answer:  “Pray to live so that we may pass ‘God’s Obedience Test’!”

~

Question 2:  “How do we pray to pass ‘God’s Obedience Test’?”

Answer:  “We say:  ‘God, please let me live so my soul will go to Your Judgment and be quickly and forever among ‘You are My friends if you obey My commands.’

~

Question 3:  “What happens to souls of those who choose to disobey His ‘commands’?”

Answer:  “Those who knowingly and willingly disobey Any Teaching of His Son automatically fail ‘God’s Obedience Test’.  They have chosen to be among His willfully disobedient enemies.”

~

Question 4:  “Can their souls get into Heaven?”

Answer:  “That is up to Jesus Christ!”

~

Question 5:  “Are the souls of any willfully disobedient people in Heaven?”

Answer:  “Those who do not obey The Great Decree of Jesus Christ:  ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven; . .’ are at universal risk of failing ‘God’s Obedience Test’.

~

Question 6:  “Am I a ‘Christian’ if I reject Any Teaching of Christ?”

Answer:   “‘God’s Obedience Test’ continually examines that!  If a person knows that Jesus Christ is The Second Person of The Holy Trinity and that He Fulfilled The Prophecies, we should seek forgiveness for disobeying Any Teaching from Him.  We must stop saying:  ‘I know More than Jesus about This!'”

~

Question 7:  “Does willful disobedience show that we put our personal desires ‘before’ God?”

Answer:  “We all tell God:  ‘I know more than You do.’ every time we disobey Any Teaching of His.”

~

Question 8.  “What should we do when we fail His ‘Obedience Test’?”

Answer:  “Recognize the simple truth!  ‘God, I have failed to obey as well as I could.  Please, let me Think Clearly enough to stop disobeying Any Word from You.'”

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

There are free books and writings. The newest book is not “simple”, but it is interesting. https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the free downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

“Catholic” and “Protestant”…

The Loving Programmer took Human Form on Earth in the Holy Womb of The Virgin Mary, Abraham's holiest...

Catholics know why God removed Zechariah’s…

The more we learn about History / the more Catholic we are blessed to be....

You and I learn how important our names are from…

Catholics know: Every person's name has, and teaches, an Ancient History. A fascinating story of one man's name...

Catholic “Jesus Receivers” understand…

Question 1: “How do our ‘Jesus Receivers’ let us see there are ‘Two Kingdoms‘?” Answer: “Today’s Catholic Reading...

Something new! “The Melchizedekian Theory of…

"The Melchizedekian Theory of History" helps Catholics understand History better anyone IN History. Catholics love it! Others don't!...

Catholics love details! Wait until you see this…

May all be blessed to Think Clearly about one word concerning “The Catholic DNA Upgrade”! ~ Question 1:...