What is “The Amazing Lunacy of The Willfully Disobedient”?

.                                     Catholics see what’s coming.   We see what God has told us to do to get ready.

~

Question 1:  “Does God let us see which people cannot get their souls into Heaven?”

Answer:  “Catholics see what St. Paul tells us about some of those who are offensive to God in Romans 1:29-32:

‘And so they are steeped in all sorts of depravity, rottenness, greed, malice, and addicted to envy, murder, wrangling, treachery and spite.'”

~

Question 2:  “They’re like Cain!  What do those people choose to do with their lives?”

Answer:  “They decide to hurt their neighbors and themselves.”

~

Question 3:  “I know they try to hurt us!   How do they hurt themselves?”

Answer:  “‘The Amazing Lunacy of The Willfully Disobedient’ keeps them from understanding they are sending their immortal souls to the eternal agony of hell.”

~

Question 4:   “Does St. Paul tell us how to identify those people?”

Answer:  “They are ‘libelers, slanderers, enemies of God, rude, arrogant, and boastful;  enterprising in sin, rebellious to parents, without brains, honor, love, or pity.’

~

Question 5:  “Do those kind of people know what God will do to their souls at His Judgment?”

Answer:   “That is “The Amazing Lunacy of The Willfully Disobedient”.  ‘They know what God’s verdict is:  that those who behave like this deserve to die.  And, yet they do it;  and what is worse, encourage others to do the same.’

~

Question 6:  “Does every nation have people who disobey God and encourage others to disobey His Teachings?”

Answer:  “Many nations are ruled by ‘The Amazing Lunacy of The Willfully Disobedient’!”

~

Question 7:  “What is the best way for Catholics to deal with those who want us to destroy ourselves and our neighbors?”

Answer:   “God waits until the end of The Bible to have His Angel answer that in Rev. 22:11-12:  ‘Let the sinners go on sinning and the filthy to be filthy.  The righteous must still do right, and the holy still be holy.'” 

~

Question 8:  “When will God punish the ‘filthy sinners’?

Answer:   “Catholics see The Words of Jesus in Rev. 22-12!  ‘Behold, I am coming soon. I bring with Me the recompense I will give to each according to his deeds.'”

~
.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

We can find interesting ideas about The Book of Revelation in this, and other free books: https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the free downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

The best book about Jesus that any Christian can read is “The Diary of St. Faustina”.

Author's Notes:

Related:

How Catholics avoid “The Wrath of God”…

Catholics learn Truth in History! Every people on earth who reject The Catholic Church has been "delivered to...

Catholics know why God removed Zechariah’s…

The more we learn about History / the more Catholic we are blessed to be....
Jesus saves Saint Peter from drowning

Every Catholic soul: “a treasure in a human…

May God bless all people to understand and see why: "I should be Catholic and among those who...

Catholic “Jesus Receivers” see our…

Jesus has been letting blind people see for 2,000 years. ~ Question 1: “What is one way Catholic...

Before Christ, Melchizedek helped people after Adam…

Those who encourage the destruction of any life between conception and natural death condemn their own souls....

Only Catholics See the Miracle in John 13:31

John 13:31 reveals the Trinity and the Church’s purification. As Judas departs, Christ begins the glorification fulfilled in...