. Working to get these “keys to The Kingdom of Heaven” is never boring!

~

Question 1: “That’s an interesting question! What is the worst sin of Willful Protestantism?”

Answer: “The worst sin of Willful Protestantism is being boring.”

~

Question 2: “Why is Willful Protestantism boring?”

Answer: “Every Willful Protestant repeats the same thing, over and over and over!”

~

Question 3: “What does every Willful Protestant endlessly repeat?”

Answer: “When a Willful Protestant disagrees with Any Teaching of Jesus, they think and say the same thing! ‘I know more than Jesus about that!’

~

Question 4: “Can you give an example?”

Answer: “Every Willful Protestant knows that Jesus Christ Spoke One, Holy, Catholic, and Apostolic Church Into Being with This Word! ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven, and whatever you bind on earth shall be bound in Heaven, and whatever you loose on earth shall be loosed in Heaven.’

Every Willful Protestant reads that and says: ‘I know more than Jesus about that!’ They do not realize how boring they are!”

~

Question 5: “That is true! Every Willful Protestant does say ‘I know more than Jesus about that!’ when they disagree with Him. Why are they so predictably boring?”

Answer: “They reject The Holy Trinity. Willful Protestantism is built on One self-serving Boredom! ‘Since I disagree with Jesus, He is not God in a meaningful way.’

~

Question 6: “Do Willful Protestants disobey The First Commandment: ‘Thou shall have no other gods before Me.’?”

Answer: “Willful Protestants cannot stand to admit that Every Word of Jesus is A Word From God! That vanity is so boring!”

~

Question 7: “But, they say: ‘I believe!’

Answer: “That’s what makes them so boring! All Willful Protestants ever do is ‘say’: ‘I believe! You believe! We believe! That’s all we have to do!’

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

This free book is not boring! https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

Author's Notes:

Related:

Why is St. Monica so important?

We may ask St. Monica to help us better love The Church eternally echoing from This Word of...

Every day, a stream of living electrons flows into…

The stream of living electrons flowing into Heaven every day are mostly Catholic souls. ~ Question 1: “How...

For Catholics, Today’s Reading IS…

How does Today’s “Amazing” Reading come true for Catholics receiving Communion? ~ Question 1: “How does Today’s “Amazing”...

One person on television helped Catholics know more…

One of the most inclusive Histories in History!...

Catholic “Jesus Receivers” understand…

Question 1: “How do our ‘Jesus Receivers’ let us see there are ‘Two Kingdoms‘?” Answer: “Today’s Catholic Reading...

Catholics connect ourselves with The Crucifixion…

St. Faustina takes closer to seeing how The Mercy of Jesus comes through the hole a Roman soldier's...