. The Bible tells us what some souls must see forever.

~

Question 1: “Should Today’s Scripture Reading worry Willful Protestants?”

Answer: “Yes. John 3:31-36 is the most frightening Passage that any Willful Protestant can read! It begins by telling us how Important Jesus Christ is! ‘The One Who comes from above is above all.’

~

Question 2: “Can we tell the difference between human opinions and He Who ‘is above all’?”

Answer: “‘The one who is of the earth is earthly and speaks of earthly things. But The One who comes from heaven is above all.
He testifies to what He has seen and heard, but no one accepts His testimony.
‘”

~

Question 3: “How can we tell the difference between those who ‘accept His testimony‘ and those who do not?”

Answer: “‘Whoever does accept His testimony certifies that God is trustworthy. For The One Whom God sent speaks The Words of God.’

~

Question 4: “Does God limit our knowledge of Him?”

Answer: “‘He does not ration his gift of The Spirit. The Father loves The Son and has given everything over to Him.‘”

~

Question 5: “Why should anyone believe in The Son?”

Answer: “‘Whoever believes in the Son has eternal life, . .’

~

Question 6: Many people say they ‘believe’. Do we need to obey The Great Decree of Jesus Christ? ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven, and whatever you bind on earth shall be bound in Heaven, and whatever you loose on earth shall be loosed in Heaven.’

Answer: “Every person must strive to obey Every Word of Jesus Christ!”

~

Question 7: “What happens to those who willfully disobey Any Teaching of The Son?”

Answer: “May all the world be blessed to understand this simple fact! ‘but whoever disobeys the Son will not see life, but the wrath of God remains upon him.’

~

Question 8: “That is frightening! Will the soul of anyone who willfully disobeys The Great Decree of Jesus Christ go to Heaven or hell?”

Answer: “Every Willful Protestant is intelligent enough to understand This Word in The Bible! ‘but whoever disobeys the Son will not see life, but the wrath of God remains upon him.‘”

~

Question 9: “If people choose to ‘disobey’ and not ‘see life’, what must they spend eternity looking at?”

Answer: “Death.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

The Catholic Mission to Europe: A Divine Commission

In Acts 16:1–10, Paul receives a divine vision calling him to Macedonia, marking the Church's first mission into...

Catholics realize why the people of Nineveh…

Today's Simple Rhyme: "May all choose to obey / and not stray away / from Any Word of...

God’s warning to politicians, weight-lifters,…

God still uses This Word of Jeremiah to bring people to His Catholic Church. ~ Question 1: “What...

Catholics connect ourselves with The Crucifixion…

St. Faustina takes closer to seeing how The Mercy of Jesus comes through the hole a Roman soldier's...

May our “Jesus Receiver” let Him into…

History is simple for Catholics. We think intelligently about “Hilltop Forts”. ~ Question 1: “Why do Catholics think...

Paul gives Simple, Powerful Reasons to Be Catholic!

Today's Catholic Bible Reading gives the world some of the shortest, simplest reasons to Be Catholic! 1 Timothy...