Every “Good Protestant” thinks about those keys!

Question 1: “Why do a billion Protestants live in the confusion of 48,000 denominations?”

Answer: “They are smart enough to know they have an immortal soul. They want to get it into Heaven!”

~

Question 2: “What is the best way to get our soul into Heaven?”

Answer: “Jesus Christ told us the best way to get into Heaven! We should live so we are among ‘You are My friends if you obey My commands.’

~

Question 3: “What do His obedient ‘friends’ do?”

Answer: “They read Two simple sentences from Jesus!

1. ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it.’

And:

2. ‘I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 4: “What should a Good Protestant do when he or she reads those Two Sentences?”

Answer: “Read them again. And, again! And, again!”

~

Question 5: “What should a Good Protestant do after re-reading those Two Sentences?”

Answer: “Every Good Protestant will ask Two questions!

1. ‘Do I know more than Jesus Christ about that?’

And:

2. ‘Do I know more than Jesus Christ about anything?'”

~

Question 6: “What will every Good Protestant realize?”

Answer: “Every Good Protestant understands! ‘Jesus Christ knows more than I do do about everything!'”

~

Question 7: “What should every Good Protestant do after that?”

Answer: “Every Good Protestant knows that God answers prayers! Good Protestant will pray: ‘God, please let me be forever among ‘You are My friends if you obey My commands.’

~

Question 8: “What keeps Good Protestants from doing that?”

Answer: “The Protestant world is clouded with the confusion of 48,000 competing denominations.”

~

Question 9: “Where does that confusion come from?”

Answer: “Evil spirits encourage confusion to keep souls from Heaven. Good Protestants know that!”

~

Question 10: “How does being Catholic cure confusion?”

Answer: “This is The Promise of Jesus about the consistent and Infallible Teachings of His Church! ‘and the gates of hell shall not prevail against it.’

May every ‘Good Protestant’ ask for God to bless them to overcome confusion.

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Salt and Light: What Every Catholic Must Be

Jesus said Catholics are “the salt of the earth” and “the light of the world.” Losing either means...

Who were the first Protestants to pay for…

Today’s Reading, Mt.28:8-15, teaches us how much some Protestants have hated threats to their income for the past...

What lets Jesus answer prayers from Protestants?

What must Protestants do to get Jesus to answer their prayers? ~ Question 1: “Does Jesus show His...

Older Women welcome the joy of being “Older…

An “Older Mother” brought John the Baptist into the World to prepare The Way for Jesus. ~ Question...

Overweight people need four kinds of…

Our minds, bodies, souls, and lives are overweight. We need “The Catholic Diet”! ~ Question 1: “What kind...

Catholics connect The Crucifixion of Christ with…

A crowd of people is in front of Jesus. Some let The Light that streams from God pass...