What Six Words keep Willful Protestants from being happy?

.                                    It takes two minutes to understand the eternal effects of Willful Protestantism.

~

Question 1:  “First of all, what is a Willful Protestant?”

Answer:  “A Willful Protestant is a person who knowingly chooses to disobey This Word of Jesus Christ, reject The Catholic Church He Spoke Into Being, and lose the ‘keys to The Kingdom of Heaven’ God left on earth.”

‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven; . .‘”

~

Question 2:  “Why do Willful Protestants reject His Word, His Church, and His ‘keys’?”

Answer:  “Every Willful Protestant decides to make these Six Words the foundation of their faith!  ‘Jesus must let me into Heaven!’

~

Question 3:  “Why would a person think they can tell God what to do?”

Answer:  “Willful Protestants live in confusion.  Every one of them knows God’s First Commandment‘Thou shall have no gods before Me.’

~

Question 4:  “Do Willful Protestants believe in The First Commandment?”

Answer:  “They say they do.  What they really believe is this!  ‘God has to do what I tell Him.  I am telling Him that He must let me into Heaven!’

~

Question 5:  “Why do Willful Protestants believe in something so ridiculous?”

Answer:  “They let the higher-level demons of vanity lead them to think they can tell God what to do.”

~

Question 6:  “Don’t Willful Protestants understand that we should never ‘have any gods before Him?”

Answer:  “They prefer to live in the confusion of thinking they can obey The First Commandment while believing ‘Jesus must let me into Heaven!’

~

Question 7:  “What are Willful Protestants saying to their own soul?”

Answer:   “They are telling their own soul:  ‘I would rather send you to hell than be Catholic.’

~

Question 8:  “Are Willful Protestants ever happy?”

Answer:  “No.”

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

There are free books and writings on that site. The newest book is not “simple”, but it is interesting.  https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the free downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity.  And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Ceiling painting of Christ and his apostles

A new way to see The Old and New Testaments: The…

Computer-Age Catholics understand: God’s Prophets predicted when and where God’s Creation Program would be Updated. ~ Catholics start...

Catholic Daily Readings are a blessing.

Catholic Daily Readings help souls get into Heaven. Today’s Words of Jesus are not just for the Jewish...

Priest holding the monstrance with incense clouds

What “Jesus Receivers” did and still do…

Catholics are blessed to make the phrase ‘Jesus Receiver’ part of our understanding. ~ Question 1: “What is...

Catholics realize why the people of Nineveh…

Today's Simple Rhyme: "May all choose to obey / and not stray away / from Any Word of...

What does being Catholic let us be and do? #6.

May all be blessed to understand God’s Simple Command: “Be as Catholic as you can.” ~ Question: “What...

Catholics are blessed to have The Seven Books of…

Today's Simple Rhyme: "May all be blessed to repent / Before our time on earth is spent."...