.                                          Big Questions!  1.  Is there a Body of Christ on earth?  2.  “Who is in It?”

~

Question 1:  “Is there a ‘Body of Christ on earth’?”

Answer:  “Jesus Christ told us fourteen times:  ‘If you do not eat My Body and drink My Blood you do not have life in you.’

~

Question 2:  “Do those who obey His Call to Catholic Communion have His ‘life in’ their bodies?”

Answer:  “That is how we know there is a ‘Body of Christ on earth’!  Those who obey His Call to Catholic Communion receive His Body and Blood by The Miracle of Transubstantiation.”

~

Question 3:  “What is that?”

Answer:  “It is the changing of bread and wine into The Body and Blood of Jesus Christ at every Catholic Mass since The Last Supper.”

~

Question 4:  “Is The Body and Blood of Jesus Christ in every person who worthily receives Catholic Communion?”

Answer:  “Yes.  That Holy Food makes every Catholic a part of The Body of Christ.”

~

Question 5:  “Does He become part of our body as we become part of His?”

Answer:  “Yes.  The Body and Blood of Jesus Christ does those two things!  Catholic Communion joins Him to us and us to Him!”

~

Question 6:  “How do we know That Catholic Teaching is right?”

Answer:  “Those who Think Clearly know that Jesus Christ is The Second Person of The Holy Trinity.  Therefore, Every Word from Him is a Word from God.

His Words include:  ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven; . . .’

~

Question 7:   “Did Jesus Christ have The Power to Speak One, Holy, Catholic, and Apostolic Church Into Being with priests empowered to provide The Miracle of Transubstantiation?”

Answer:  “Catholics know that Jesus Christ Is That Power.”

~

Question 8:  “Why isn’t everyone Catholic?”

Answer:  “Many do not want to understand that God has The Power to let each one of us choose to be part of The Body of Christ on Earth.”

~

Question 9:  “Who does not believe that God has That Power?”

Answer:  “The Prophet Ezekiel explained.  There are many who would rather live in a ‘rebellious house’ than obey Every Word of God and be in ‘The Body of Christ on Earth’.

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

There are free books and writings on that site. The newest book is not “simple”, but it is interesting. https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the free downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Catholics do not let God’s Gifts keep us from…

Catholics know humility helps us more at Judgment than vanity. ~ Question 1: “What overlooked human invention made...

Overweight people need four kinds of…

Our minds, bodies, souls, and lives are overweight. We need “The Catholic Diet”! ~ Question 1: “What kind...

A question many Denominations hate to ask:

Questions keep us from being happy. Catholic answers give us joy. ~ Question 1: “Were there ‘Catholics’ in...

Removing the Veil That Hides Christ

Scripture teaches that the spiritual veil remains over hearts until Christ is embraced. St. Paul and the Psalms...
Priest holding the monstrance with incense clouds

This is Amazing: Catholics and demons see Jesus…

Catholics and demons share This Word of Wisdom that Protestants cannot fully understand: "I know Who YOU Are:...

Catholic “Jesus Receivers” see our…

Jesus has been letting blind people see for 2,000 years. ~ Question 1: “What is one way Catholic...