Who are among the “sheep” who actually “follow” Jesus?

. Many people are able to ‘hear’ Words of Jesus. May all hear well enough to ‘follow’ Every Word Spoken by The Voice of Jesus Christ.

~

Question 1: “Does Jesus Christ divide all people into two groups?”

Answer: “Yes. John 10:27 is very clear! ‘My sheep hear My voice, says The Lord; I know them, and they follow Me.’

~

Question 2: “Does that mean that His ‘sheep’ are the only people who will ‘hear’ and ‘follow’ The Words that Jesus Spoke with His ‘voice’?”

Answer. “Some people ‘hear’ and ‘follow’ Him. Some do not ‘hear’ and ‘follow’ Him. Some ‘hear’ but do not ‘follow’ Him.”

~

Question 3: “Do only Catholics both ‘hear’ and ‘follow’ Him?”

Answer: Catholics are the only people on earth who obey This Word spoken by His ‘voice’! ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven; . .’

~

Question 4: “What does that ‘Word’ from the ‘voice’ of Jesus tell those who ‘follow’ Him to do?”

Answer: “That Word from His ‘voice’ tells those who ‘follow’ Him to be IN The Only Church He Spoke Into Being with His Word from His ‘voice’.”

~

Question 5: “Why should people ‘follow’ That Word from His ‘voice’?”

Answer: “Those who ‘follow’ Him get ‘the keys to The Kingdom of Heaven’.”

~

Question 6: “Did Jesus Christ leave those ‘keys to The Kingdom of Heaven’ only to Peter and his Successors?”

Answer: “For 2,000 years, only Peter and his Successors have led The Only Church given those ‘keys to The Kingdom of Heaven’.”

~

Question 7: “Why do some people think it is enough to ‘hear’ and not ‘follow’ That Word of Jesus Christ?”

Answer: “Evil spirits want to take souls to hell and torment them forever. Evil spirits lead people to think they are too important to need to ‘follow’ Words of Jesus.”

~

Question 8: “How can people think more clearly?”

Answer: “By considering This Word of Jesus! ‘You are My friends if you obey My commands.’ Those who choose to Think Clearly about that will both ‘hear’ and ‘follow’ Words of Jesus. They may get His ‘keys to The Kingdom of Heaven’ for their immortal souls.”

~

. . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

There are free books and writings. Many of us are puzzled by Chapters and Verses in Revelation. We can find interesting ideas about them in this new, free book: https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the free downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

What lets Jesus answer prayers from Protestants?

What must Protestants do to get Jesus to answer their prayers? ~ Question 1: “Does Jesus show His...

Catholics know: “Today’s Reading tells…

Who are “scribes”? Can they get “the keys to The Kingdom of Heaven”? ~ Question 1: “How does...

Jesus still uses “uneducated, ordinary…

One of the most interesting days in History was when the first Protestants took the first Catholics into...

Catholics connect ourselves with The Crucifixion…

St. Faustina takes closer to seeing how The Mercy of Jesus comes through the hole a Roman soldier's...

The better we are, the more we obey Jesus.

May all be blessed to love Jesus enough to realize WHERE He left “the keys to The Kingdom...

A contradiction that condemns souls. #20.

“Hating God’s Great Gift of Birth / puts many souls at risk on earth.” ~ Question 1: “How...