. Confusion keeps many from loving Jesus and His Blessed Mother.

Question 1: There are about a billion Willful Protestants in 48,000 denominations. Which are the ‘lowest-level’?”

Answer: “The ‘lowest-level’ Willful Protestants are the most confused about Mary, The Mother of Jesus.”

~

Question 2: “How do we identify them?”

Answer: “There are two women mentioned in The Book of Revelation. The lowest-level Willful Protestants can’t tell them apart.”

~

Question 3: “What two women are mentioned?”

Answer: “Revelation 12 tells about ‘a woman who was adorned with the sun, standing in Heaven and with the twelve stars on her head for a crown.’

~

Question 4: “What did that ‘woman’ do?”

Answer: “‘She brought a male child into the world.’

~

Question 5: “Did that ‘woman’ and her ‘male child’ refer to Mary and Jesus?”

Answer: “Yes.”

~

Question 6: “Who is the other ‘woman’ mentioned in Revelation?”

Answer: “Revelation 17 tells us about ‘the famous prostitute who rules enthroned, . . the one with whom all the kings of the earth have committed adultery, the one who has made all the populations drunk with the wine of her adultery.’

~

Question 7: “How does that help us identify the lowest-level Willful Protestants?”

Answer: “They cannot tell the difference between Mary and Jesus in Revelation 12 and ‘the woman riding a scarlet beast’ in Revelation 19!”

~

Question 8: “What keeps them from seeing the difference between Mary and the woman ‘riding the scarlet beast’?”

Answer: “The lowest-level Willful Protestants are very confused.”

~

Question 9: “What makes them that confused?”

Answer: “All confusion on earth begins with disobeying The Word with Which Jesus Christ Spoke One, Holy, Catholic, and Apostolic Church Into Being! ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

When that confusion grows, the lowest-level Willful Protestants cannot tell the difference between the two women in ‘Revelation’.”

~

Question 10: “Is there any way we can help them?”

Answer: “We may pray that The Blessed Mother of Jesus will ask Her Son to let them think clearly enough to at least be upper-level Willful Protestants.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Jesus saves Saint Peter from drowning

Was the “crippled man” the first…

“Peter clung to Jesus. The crippled man who had been cured clung to Peter.” Catholics and converts “cling”...

A rendering of DNA

Catholics continue to explore a new idea:…

Today’s Reading gives a Perfect Example of “The Catholic DNA Upgrade” that has blessed Catholic Converts for 2,000...

Christ walking on the water

Our relationship with Jesus is “manifested&#82…

God’s Holy Light lets The Children of God see Him and His Bride, The Catholic Church. ~ Question...

Headaches come from confusion. #2.

The more Words of God we follow, the less confused we are....
Jesus saves Saint Peter from drowning

Only “fools” do not let their…

Only “fools” do not let their “Jesus Receivers” take in This Word of Jesus. ~ Question 1: “What...

The First Thing to do after God helps us?

What does Jesus tell us to do when we see He has helped us? ~ Question 1: “What...