Who is “Catholic Fundamentalism”?

. What’s on his shoulder? The Holy Spirit is telling a Catholic to write good words in his “Book of Life”.

~

Question 1: “I read Catholic Fundamentalism posts and comments. Who is Catholic Fundamentalism?”

Answer: “You are! Every day, many Catholics respond to Catholic Fundamentalism posts with one word: ‘Amen.’ They are God’s beloved people!”

~

Question 2: “What do Catholics gain by saying ‘Amen‘ to Catholic Teachings?”

Answer: “Every ‘Amen’ in support of Catholic Teaching is written down in our individual ‘Book of Life’.”

~

Question 3: “How does that happen?”

Answer: “Every word we speak is recorded in our ‘Book of Life’ in echoes as small as photons.”

~

Question 4: “Does God read our ‘Book of Life’ before He decides if our soul will go to Heaven or hell at His Judgement Day?”

Answer: “Yes. Catholics are blessed to know! We should never write any word of Willful Disobedience to Any Teaching of Jesus Christ in our ‘Book of Life’!”

~

Question 5: “How do Catholics write ‘good words’ in their ‘Book of Life’?”

Answer: “Every time Catholics say ‘Amen.’ to a Teaching of Jesus Christ, we write another ‘good word’ in our ‘Book of Life’.

~

Question 6: “Is there an easy way to write lots of ‘Amens’ in our ‘Book of Life’?”

Answer: “Yes! Catholics see the names of those who say ‘Amen.’ to Catholic Teachings on this page. We can think or say ‘God bless ________.’ for every person who says ‘Amen.’

~

Question 7: “What does that do?”

Answer: “Each prayer for a Catholic brother or sister is written in their ‘Book of Life’. It is also written in our ‘Book of Life’. God will read those words at their Judgment and ours when every ‘Book of Life’ is opened at His Judgment.” (Rev 20:12-15)

~

Question 8: “If a Catholic says ‘God bless _________.’ a thousand times a day, what happens to their souls at Judgment?”

Answer: “Every two or three years, we get to have a million Good Words written in our ‘Book of Life’! And, we get to write another million Good Words in a million other Catholic’s ‘Book of Life’!”

~

Question 9: “How long does it take to say ‘God bless _______.’ a thousand times?”

Answer: “A little over an hour.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons and simple ways to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

The greater our sin, the more our soul needs…

Question 1: “Can the smartest sinners see the need for Catholic Confession? Answer: “Those who are smart enough...

Is God speaking to people, political parties, or…

Like Abel, may all be blessed to love God, neighbors, families, and authorities. ~ Question 1: “Is God...

A Solution to The Great Protestant Mystery?

Jesus warned against breaking even the least of His commandments. Yet Protestantism teaches disobedience to the Church Christ...

What makes “The Epiphany” a Reason to…

Catholics know what happened on The First “Ephipany”. ~ Question 1: “What happened on The First Epiphany?” Answer:...

Catholics realize why the people of Nineveh…

Today's Simple Rhyme: "May all choose to obey / and not stray away / from Any Word of...

The Catholic Covenant focuses on immortal souls.…

Catholics Trust God, His Prophecies, and He Who Fulfilled them. ~ Question 1: “Why did St. Paul tell...