. Catholics learn from “Books of Life” written by our Holy Saints.

Question 1: “Why are Catholics insulted by some Willful Protestants?”

Answer: “For doing our job.”

~!

Question 2: “What is every Catholic’s job?”

Answer: “Catholics are called to help our neighbors get their souls into Heaven.”

~

Question 3: “Don’t all who call themselves ‘believing Christians’ get into Heaven?”

Answer: “Catholics understand. The only people who get into Heaven are specifically identified by Jesus! ‘You are My friends if you obey My commands.’

~

Question 4: “What ‘command’ from Jesus do Catholics obey?”

Answer: “We obey The Holy Decree with Which Jesus Christ Spoke One, Holy, Catholic, and Apostolic Church into Being! ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 5: “Why would anyone insult Catholics for encouraging people to obey That Word of Jesus Christ?

Answer: “The Profiteers of Protestantism make a living by getting donations from people who want to disobey That Word of Jesus Christ and get into Heaven.”

~

Question 6: “Do they put their beliefs before That Word of Jesus Christ.”

Answer: “Yes. They break The First Commandment.”

~

Question 7: “Do The Profiteers of Protestantism know they are encouraging insults to Jesus and His Church?”

Answer: “They do not understand that willful disobedience to Any Teaching of Jesus Christ is an insult to Jesus Christ and to the souls of those not encouraged to have ‘the keys to The Kingdom of Heaven’.”

~

Question 8: “That’s serious!”

Answer: “That’s right!”

~

Question 9: “At Judgment, how will Jesus judge our soul?”

Answer: “He will read every word we have written in our Book of Life’ (Rev 20:12). He also looks at other books of life’ that others have written about what we have said and done.”

~

Question 10: “If we have worked to obey Every Word of Jesus Christ, will we get ‘Heaven Credits’?”

Answer: “Yes. They are compared to ‘Heaven Debits’ caused by every insult to God, His Church, and our neighbors.”

~

Question 12: “Do Catholics get ‘Heaven Credits’ for defending His Church with words, works, prayers, and donations?”

Answer: “That’s why Catholics are grateful to be insulted by Willful Protestants.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Today’s Reading: the Right Answers to Two…

The Body and Blood of Jesus provided, by His Catholic priests through the Miracle of Transubstantiation, lets Catholics...

Respect for Jesus lets Catholics live by…

Then, Jesus made His Great Decree to St. Thomas and to every Catholic who ever lived: "Blessed are...

Catholics see some good in The Profiteers of…

God still uses Micah 5:1-4 to let those who most truly believe in The Bible to Be Catholic...

A Fundamental reason to Be Catholic in…

Catholics, blessed to receive His Holy Body and Blood in Catholic Communion, know what Jesus said next! "Then...

Our “Jesus Receiver” lets Catholics…

May God bless every believer / to turn on their “Jesus Receiver”. ~ Question 1: “How does turning...

Catholics have a new idea!

In Hebrews 7:3, Melchizedek is described: "Without father or mother, without genealogy, without beginning or days or end...