. John 10:27 is very clear! “‘My sheep hear my voice,’ says the Lord; ‘I know them, and they follow me.’

~

Question 1: “Why are Catholics the happiest people on earth?”

Answer: “Catholics live with fewer contradictions!”

~

Question 2: “Why does living with contradictions make people unhappy?”

Answer: “Every person is ‘made in the image of God’. 1 John 1:5 tells us about God’s Nature and ours! ‘And this is the declaration which we have heard from him, and declare unto you: That God is light, and in him there is no darkness at all.’

~

. Why are Catholics happy? 1. We see The Light of Jesus. 2. We let Every Word of His Light shine inside our minds!

~

Question 3: “Are contradictions a form of ‘unhappy darkness’ in our mind?”

Answer: “Every contradiction in our mind is a ‘shadow’ that darkens our mind. Every ‘shadow’ we allow on our God-like nature makes our minds darker and unhappier.”

~

Question 4: “Is there some kind of ‘Spiritual Warfare’ at work in every human mind?”

Answer: “Yes! We must not let demons of vanity shadow Any Words of God. We must let our soul shine brightly!”

~

Question 5: “Why are Catholics happier than Willful Protestants?”

Answer: “Catholics do not live in Willful Contradiction to This Word of God! ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven.’

~

Question 6: “How does disobeying That Word of God make Willful Protestants unhappy?”

Answer: “Most Willful Protestants correctly understand that Jesus IS The Second Person of The Holy Trinity. At the same time, they reject the only ‘keys to The Kingdom of Heaven’ that He left on earth.

That staggering contradiction of Willful Protestantism is a ‘shadow’ that keeps them from being happy.”

~

Question 7: “Is there any cure for the contradiction that causes the ‘automatic unhappiness’ of Willful Protestantism?”

Answer: “Be Catholic!”

~

Question 8: “Who are the happiest Catholics?”

Answer: “Catholic Saints! They strive to spend every minute of every hour of every day serving God with prayer and good works.”

~

. . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

We can find interesting ideas about The Book of Revelation in this, and other free books: https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the no-cost downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

May computer users find words that help us Be…

Jesus would let every person on earth 'find blessing from God' if they got onto 'the stairway to...

When and how Catholics “Plug ourselves into…

The great Catholic Evangelist explains WHEN we should be as Catholic as we can: 'Behold, NOW is a...

Cush was Noah’s Grandson. We see how…

Today's Simple Rhyme describes all Catholics: "May all be blessed to understand: / "You are My friends if...

Amazing: After an “8 Day Holy Week”,…

The last post had what may be a “New Idea” about Palm Sunday. Another ‘New Idea’: There are...

One “woman in the crowd” was smart…

Today's Simple Rhyme: "God is always proud / of good women in the crowd."...

Another reason Protestant men took the Book of…

From the first Protestant to now, the “false friends” of Jesus betray him. ~ Question 1: “I thought...