.                                      God lets Catholics see good reasons to understand The Miracle of Mary!

~

Question 1:  “Why do Catholics call Mary ‘The Mother of God’“?

Answer:   “Mary IS The Mother of Jesus Christ.  Jesus Christ IS The Second Person of The Holy Trinity.  Therefore:   “Mary IS The Mother of God’.”

~

Question 2:  “Why would anyone argue with that Simple Truth?”

Answer:  “Mary said something that Willful Protestants hate to hear!”

~

Question 3:  “What did Mary say that Willful Protestants hate to hear?”

Answer:    “When God sent His Angel Gabriel to say ‘Hail (Mary), Full of Grace;  The Lord is with Thee’.  Mary replied:  ‘I will be the handmaid of The Lord.’

~

Question 4:  “Why do Willful Protestants hate to hear of Mary’s commitment to obey God?”

Answer:  “Willful Protestants choose to disobey This Word of Jesus Christ and reject these ‘keys’!   ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it.   I give you the keys of The Kingdom of Heaven, and whatever you bind on earth shall be bound in Heaven, and whatever you loose on earth shall be loosed in Heaven.’   

Willful Protestants hate to compare Mary’s Perfect Obedience to their rejection of Perfect Obedience!

~

Question 5:  “Is that why Willful Protestants do not like reminders of Mary?”

Answer:  “Every image of Mary reminds them of their disobedience to some of God’s Words!   That is why Willful Protestants remove reminders of Mary’s Perfect Obedience from their minds, books, and buildings.”

~

Question 6:  “What do they gain by never thinking about Mary’s Perfect Obedience?”

Answer:  “Self-satisfaction!  All Willful Protestants agree:   ‘God would never let an uneducated teen-age girl be closer to Him than I am!’

~

Question 7:  “Is Willful Protestantism a form of sexist prejudice?”

Answer:  “Anyone who thinks clearly enough to understand that will be Catholic!”

~

Question 8:  “Why doesn’t The Catholic Church allow women priests?”

Answer:  “The Church knows that demons would encourage rapists to attack women priests.  They would have to raise and care for such children.  They could not be single-mindedly devoted to serving families in their Parish sheepfolds.”

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple reasons to be Catholic.  catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Paul in Rome: Preaching Under Guard

When Paul reached Rome under guard, he wasted no time. He preached boldly and shared the hope of...

Surprise! Computers help us see, know, and love…

Today, Catholics are the Replicating Free Will Programs who are blessed to see The Creator has three aspects:...

The Day AFTER Epiphany gives us God’s Guide…

What do Catholics think about on The Day After Epiphany? ~ Question 1: “What do Catholics think about...

Catholics are the most blessed people on Earth.

Catholics are blessed to see A New Catholic Word: "peggals"....

Catholics know: War takes many forms.

Catholics seek peace. May all be that blessed!...

What lets Catholics be among the “few”…

Catholics respect God enough to follow: "'I am the way, the truth, and the life.' says The Lord....