Why do Profiteers of Protestantism avoid Today’s Reading? #42

May the Profiteers of Protestantism, like St. Paul, be blessed to "see the light"!

Question 1:  “Why do the Profiteers of Protestantism avoid Today’s Reading, Jeremiah 23:1-6?”

Answer:   “They do not want to consider that God has Ordained this fate for the Profiteers of Protestantism for over 3,000 years:  ‘Woe to the shepherds who mislead and scatter the flock of My pasture says The Lord.’

~

Question 2:  “What does God promise He will do to them?”

Answer:  “‘Therefore, thus says The Lord, the God of Israel, against the shepherds who shepherd My people:
You have scattered My sheep and driven them away.  You have not cared for them, but I will take care to punish your evil deeds.’

~

Question 3:  “How long has God been punishing Profiteers of Protestantism for their ‘evil deeds’?”

Answer:  “Since He killed Korah and nearly 15,000 other Victims of Protestantism who tried to replace Moses as Leader of His People in The Book of Numbers:16, over 3,200 years ago.”

~

Question 4:  “What did God Promise to do for His people?”

Answer:  “‘I Myself will gather the remnant of My flock from all the lands to which I have driven them and bring them back to their meadow;  there they shall increase and multiply.’

~

Question 5:   “How did God do that?”

Answer:  “Micah 5:2 predicted the Birth of God’s Son, The Messiah, in Bethlehem.  One of the last things Jesus did on earth was to Speak One, Holy, Catholic, and Apostolic Church Into Being with His Church-Creating Word to The First Pope:  ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it.  I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 6:  “Is The Catholic Church the Prophesied ‘meadow’ where God’s ‘flock shall increase and multiply.’?”

Answer:  “That ‘meadow’ was, and is, provided by God’s Catholic priests and religious:  ‘I will appoint shepherds for them who will shepherd them so that they need no longer fear and tremble;  and none shall be missing, says The Lord.’

~

Question 7:  “Why do the Profiteers of Protestantism avoid Today’s Catholic Reading?”

Answer:  “They do not want to think about being ‘punished for the evil deeds’ of keeping Victims of Protestantism from having ‘the keys to The Kingdom of Heaven’ for their immortal souls.”

~

Question 8:  “Why don’t they become Catholic?”

Answer:  “They believe they know more than Jesus about where to find ‘the keys to The Kingdom of Heaven’.  May they, like Paul, be blessed to ‘see the light’.”

~

 

Author's Notes:

Related:

Catholics see “tiny details” in…

Catholics see the stars on the other side of God and realize how much He loves us! ~...

The Ocean of Mercy and Arrowhead Symbols

Ancient arrowheads reveal deep spiritual symbolism, connecting Native craftsmanship with the enduring mercy found only in the Catholic...

Jesus and His Disciples shed their blood for us.

In Acts 14:19-28, Paul's return to hostile cities after persecution exemplifies steadfast faith and the fulfillment of divine...

All who “struggle with God” are…

Unhappiness: juggling Words of God with worldly desires. Stop juggling! ~ Question 1: “Why is the story of...

Why did God reveal Himself Two Times in Two Ways?…

Catholics are blessed to see more than the "cloud" in which God appears to many. We are blessed...

Computers are a Catholic Miracle that lets us…

Catholic souls can be “re-filed” and saved. Some souls are permanently “de-filed”. ~ Question 1: “What does it...