. Jesus is holding Sacred Scripture in His hand! May all be blessed to see how important it is to obey Every Word in The Bible.

~

Question 1: “What Bible Passages do Willful Protestants avoid?”

Answer: “Willful Protestants avoid these three Passages!

1. 1 Sm 3:1-10: ‘Here I am, Lord. I come to do your will.’

2. Ps 40:9 ‘To do your will, O my God, is my delight, and your law is within my heart’.

3. Hebrews 10:9 ‘Then He said, ‘Look, I have come to do Your will. He cancels the First Covenant in order to put the Second into effect.’

~

Question 2: “Why do Willful Protestants avoid Thinking Clearly about those Three Passages?”

Answer: “Those Passages from The Old and New Covenants agree! God tells each of us to put obeying Him ahead of our desires and opinions.”

~

Question 3: “Why do Willful Protestants resist putting Words of God before their desires and opinions?”

Answer: “All Willful Protestants want to avoid Thinking Clearly about This Word of God: ‘And I say unto you, thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 4: “Why do Willful Protestants want to avoid That Passage?”

Answer: “Many do not want to Think Clearly enough to understand that Jesus actually SPOKE One, Holy, Catholic, and Apostolic Church Into Being with That Word from HIM.”

~

Question 5: “What harm can that do to Willful Protestants?”

Answer: “Those who willfully reject His Church also reject Christ’s ‘keys to The Kingdom of Heaven’ for their immortal soul.”

~

Question 6: “Do Willful Protestants know that?”

Answer: “They may choose to Think Clearly and understand that Jesus IS The Second Person OF The Holy Trinity! They have Free Will. They may ask God to bless them to Think Clearly about what happens to souls who choose to disobey God’s First Commandment!”

~

Question 7: “What is God’s First Commandment?”

Answer: “‘You shall have no other gods before Me.’

~

Question 8: “How can Catholics help our beloved neighbors to get those ‘keys’ for their precious, immortal souls?

Answer: “We pray that God will bless them to Think Cleary about WHO Jesus IS.”

~

. . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

There is a “Free Books” section. Many of us are puzzled by Chapters and Verses in Revelation. We can find interesting ideas about them in this new, free book: https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

There’s a simple-minded novel, Crats!, on that site. You may want to skip the first pages and get right into the book!

If you like the free downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

We see The Joy of Being Catholic in Today’s…

Today’s Reading helps us see The Light of God as clearly as St. Paul did! ~ Question 1:...

The Simplicity of Catholic Teaching: Acts 15 and…

The early Church, guided by the Holy Spirit, simplified the path to salvation by reducing 613 Mosaic laws...

This Word of Jesus helps many get their souls into…

We get closer to God every time we read this: The more we read Today’s Catholic Reading from...

Why did Protestants removeThe Book of Wisdom from…

The Book of Wisdom has so many Prophecies about Jesus and His Church that many hide from its...

Why did God reveal Himself Two Times in Two Ways?…

Catholics are blessed to see more than the "cloud" in which God appears to many. We are blessed...

YOUR “Jesus Receiver” is about to…

Question 1: “What ‘New Thing’ are the ‘Jesus Receivers’ of our Catholic Fundamentalism readers about to ‘receive’? Answer:...