Willful Disobedience “automates” Judgment.

Does Jesus Christ use Willful Disobedience to ‘automate’ God’s Judgment?

~

Question 1: “Why did Jesus Christ come to earth?”

Answer: “Jesus Christ came to let every person choose to be in one of two groups:

Group 1: ‘You are My friends if you obey My commands.’

OR

Group 2: “His willfully disobedient enemies.”

~

Question 2: “Did Jesus tell everyone how to be in ‘Group 1’“?

Answer: “Jesus Christ has The Father’s Power to Speak Things into Being. He Spoke One, Holy, Catholic, and Apostolic Church into Being with His Word! ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven, and whatever you bind on earth shall be bound in Heaven, and whatever you loose on earth shall be loosed in Heaven.’

~

Question 3: “What happens to a person who rejects those ‘keys’?”

Answer: “God has ‘automated’ the process of Judgment! Those who choose to reject the ‘keys’ automatically keep their own immortal souls from being ‘bound in Heaven’.”

~

Question 4: “Should getting those ‘keys’ be the most important thing in every life?”

Answer: “Yes.”

~

Question 5: “Why do people in Group 2 reject those ‘keys’?”

Answer: “The devil was allowed out of hell to ‘automate’ God’s Judgment. He leads everyone he can to reject ‘the keys to The Kingdom of Heaven’.”

~

Question 6: “Why does he do that?”

Answer: “He hates God and people. That is why he and his demons try to lead everyone on earth to reject those ‘keys’.”

~

Question 7: “Does the devil lead people to think they are doing something intelligent by rejecting those ‘keys’?

Answer: “Yes. His evil spirits praise everyone who rejects The Catholic Sacraments, The Intercession of Saints, and Infallible Catholic Teachings.”

~

Question 8: “How do we know that Catholic Teachings are Infallible?”

Answer: “Catholics understand The Promise of Jesus. His ‘Promise of Infallible Catholic Teaching’ is within His Great, Church-Founding Decree! ‘. . and the gates of hell shall not prevail against it.’

~

Question 9: “What happens to the souls of people who choose to reject The Promise of Jesus and The Great Decree of Jesus Christ?”

Answer: “We see The Awesome Power of ‘God’s Automation of Judgment’ at work.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Despite some disbelief, Moses and Peter died in…

Catholics see why every Bishop has a "staff": Every Catholic Bishop is our "Moses" bringing water to "The...

“St. Faustina, how may anti-Catholic souls be…

Every soul on earth is on its way to God's Judgment. Lost souls conclude: "I only agree with...
Jesus saves Saint Peter from drowning

Will God’s Words help us today?

Isaiah 55:10-11 is Today’s Reading. It tells us to “Be Catholic!”; ~ Question 1: “How does this tell...

A good “attitude” lets us have…

May God bless “The Jesus Receiver” in our mind with a “good attitude”! ~ Question 1: “How does...

May our “Jesus Receiver” keep us from…

Only Catholics understand how: “Jesus lets clods / become children of God.” ~ Question 1: “How can our...

What is the overlooked Joy of Being Catholic? #25.

Moses tells us how identify those overcome by "wickedness": They are a "stiff-necked people" who will not bow...