Profiteers of Protestantism have claimed to be “Holy” for 3,000 years. #55.

Some Profiteers of Protestantism become Victims of Protestantism

~

Question 1:  “What is the difference between many Profiteers of Protestantism and those who strive to obey The Only Church-Creating Word of Jesus Christ to His First Catholic Pope:  ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it.  I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’?”

Answer:  “In every age, some Profiteers of Protestantism hate those whose obedience to God threatens their incomes.  Jeremiah 26:11-16, 24 is proof:  ‘The priests and prophets said to the princes and to all the people,  ‘This man, Jeremiah, deserves death!  He has prophesied against this city, as you have heard with your own ears.’

~

Question 2:  “How did Jeremiah respond to Profiteers of Protestantism who wanted to kill him?”

Answer:  “‘Jeremiah gave this answer to the princes and all the people:  ‘It was The Lord who sent me to prophesy against this house and city all that you have heard.’  Then, Jeremiah told every person who would ever live the only way to be saved:
‘Now, therefore, reform your ways and your deeds;  listen to the voice of The Lord, your God, so that He will repent of the evil with which He threatens you.’

~

Question 3:  “Did Jeremiah ask those Profiteers of Protestantism to spare him?”

Answer:  “Jeremiah said what Jesus did when He was threatened by Profiteers of Protestantism in the same ‘city’ six hundred years later:   ‘As for me, I am in your hands;  do with me what you think good and right.  But mark well: if you put me to death, it is innocent blood you bring on yourselves, on this city and its citizens.  For in truth it was The Lord who sent me to you, to speak all these things for you to hear.’

~

Question 4:  “Did those Profiteers of Protestantism kill Jeremiah?”

Answer:  “They did not kill Jeremiah, but six centuries later, they did kill Jesus.”

~

Question 5:  “Did God ‘bring innocent blood on their hands’?”

Answer:  “One generation after they killed Jesus, Jerusalem’s Profiteers of Protestantism divided into warring groups who began killing each other in and around Jerusalem.  The great historian, Josephus, tells us they went to war against Rome.”

~

Question 6:  “What did God do to defeat them?”

Answer:   “God used the Sons of Italy to destroy Jerusalem the same way He used them to destroy the child-sacrificers of Carthage, two hundred years earlier.  The ‘city’ of Jerusalem was also completely flattened by Romans unleashed by The Same God Who had correctly predicted in Mt. 24:2 that ‘Not one stone of Jerusalem will be left standing upon another.’

~

Question 7:  “How did God let us know that He approved of what The Sons of Italy had done?”

Answer:  “God led The First Pope to move His One, Holy, Catholic, and Apostolic Church from Jerusalem to Rome from where it spread around the world.”

~

Question 8:  “What do Catholics learn from History?”

Answer:  “We learn that some Profiteers of Protestantism become Victims of Protestantism.”

~

Author's Notes:

Related:

Catholics see 13 trillion light years Before and…

Catholics connect 13 trillion light years before Jesus to His Catholic Church. ~ Question 1: “Do Catholics see...

Only Catholics know: Today’s Reading is…

Jesus told His Disciples, The First Catholic Bishops, that one kind of demon is hard to drive out...

God’s Creation Timeline and the Church He Spoke…

A century ago, Fr. LeMaitre showed that God’s Creation began over 13 trillion light-years ago—affirming Genesis and leading...

Catholics are able to see what others do not:…

Once we understand The Bible Truth about Melchizedek, Catholics are able to see that he made the world...

Catholics are the Connection between Old and New…

An often overlooked reason for denying The Sanctity of Mary continues to echo among many: "No woman could...

Catholics connect The Crucifixion of Christ with…

A crowd of people is in front of Jesus. Some let The Light that streams from God pass...