18. Willful Protestants discover: “There is no rest for the wicked.”

It is impossible to ‘rest’ while rejecting the only ‘keys to The Kingdom of Heaven’ that Jesus left on earth.

~

Fact: Every believer knows that God Spoke Creation into Being with His Words.

~

Question 1: “What were God’s First Words of Creation?”

Answer: “Let there be light.”

~

Question 2: “What happened after ‘and there was light’?”

Answer: “All the elements of Creation were Spoken and Ordered into being during God’s following ‘Six Downloading Sessions’.”

~

Question 3: “Didn’t He ‘rest’ on ‘the Seventh Day’?”

Answer: “That fact tells us: ‘rest’ is an important part of God’s Good Order!”

~

Question 4: “I want to be at ‘rest’! My mind wants to be at ‘rest’! With all that’s happening around us, how can anyone be at ‘rest’?

Answer: “Christians are blessed to know that God Took Human Form. We cannot be at ‘rest’ until we order our lives on the simple fact that Jesus Christ Fulfilled over 300 Messianic Prophecies.”

~

Question 5: “Every Christian knows that! I am a Christian! Why aren’t I at ‘rest’?”

Answer: “It is impossible to be at ‘rest’ if we live in willful disobedience to Any Teaching from He Who Fulfilled The Messianic Prophecies.”

~

Question 6: “I do not obey This Teaching of Jesus Christ! ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

Answer: “That is why you are not at ‘rest’. It is impossible to be at ‘rest’ while we willfully reject ‘the keys to The Kingdom of Heaven’! Choosing to live without those ‘keys’ keeps anyone from being at ‘rest’.”

~

Question 7: “Is it ‘wicked’ to keep people from ‘rest’?”

Answer: “It is ‘wicked’ to make people, families, and nations too ‘restless’ to be Catholic! ‘Wickedness’ keeps people from obeying Every Teaching of Jesus Christ and The Only Church He Spoke Into Being on earth.”

~

Question 8: “Do the ‘wicked’ make disorders or magnify them?”

Answer: “Both! Pretending it is good to willfully disobey Any Teaching of Jesus Christ proves one thing: ‘There is no rest for the wicked.’ Not ever!”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

A free book of simple reasons. http://catholicfundamentalism.com/wp-content/uploads/2018/03/New_Road_To_Rome.pdf

Author's Notes:

Related:

A question many Denominations hate to ask:

Questions keep us from being happy. Catholic answers give us joy. ~ Question 1: “Were there ‘Catholics’ in...

All of every life: Answering The Last Question:

Will we ask ourselves The Last Question in Today’s Post? ~ Question 1: “What choice determines our soul’s...

Another indication that The Holy Trinity visited…

Were "the three men" The Holy Trinity in Human Forms? Did The Son and Holy Spirit destroy Sodom...

Catholics keep our ration of genes from the…

In every generation, Catholics align our “ration of genes” with God’s Words. ~ Question 1: “Why do Catholics...

Paul’s Mission in Corinth: A Catholic Foundation

Paul's mission in Corinth marked a pivotal moment in the spread of Catholicism, bringing together Jews and Gentiles...

Catholic “Jesus Receivers” see that…

Question 1: “How do Catholic ‘Jesus Receivers’ let us see that Isaiah told us to ‘Be Catholic!’ 2,700...