Can St. Faustina help Willful Protestants get into Heaven?

Is St. Faustina right?  Can Willful Protestants have some hope of Heaven?  May every Willful Protestant be blessed to say:  “St. Faustina is my favorite Catholic Saint!”

~

Question 1:  ‘Where does Jesus tell us how to get our soul into Heaven?”

Answer:  “John 15: 9-12 tells us!  ‘Jesus said to His disciples:   ‘As The Father loves Me, so I also love you.  Remain in My love.’

~

Question 2:  “Does Jesus tell us how to know if we ‘remain in His love’?”

Answer:  “Jesus is specific!  ‘If you keep My commandments, you will remain in My love, just as I have kept My Father’s commandments and remain in His love.’

~

Question 3:  “How do Catholics ‘remain in His love’?

Answer:  “We choose to ‘remain’ in The Church that gives His ‘obedient friends’ the only ‘keys to The Kingdom of Heaven’ Jesus died to Speak Into Being on earth:

‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it.  I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 4:  “Who has the most meaningful love for Jesus?”

Answer:  “This Word of Jesus describes obedient Catholic priests and religious:  ‘This is My commandment:  love one another as I love you.  No one has greater love than this, to lay down one’s life for one’s friends.’

~

Question 5:  “Do Catholic priests and religious ‘lay down their lives for their friends’?”

Answer:  “Those who strive to obey Holy Vows of Obedience, Poverty, and Celibacy do ‘lay down their life for their friends’.  The immortal souls they lead into Heaven are ‘the fruit that will remain’.

~

Question 6:  “Why don’t Willful Protestants expect their clergy to take Those Holy Vows?”

Answer:  “Willful Protestants believe they can force Jesus to ‘choose’ them.  They do not want to understand:  ‘It was not you who chose Me, but I Who chose you.’

~

Question 7:  “Is there any way that Willful Protestants can be ‘chosen’?”

Answer:  “Willful Protestants have Free Will.  They may stop believing the absurdity that ‘Jesus must let my soul into Heaven.’  They may say:  ‘Please, Jesus, choose me to be among your ‘obedient friends’.  Please!  Let me be Catholic!

~

Question 8:  “What will happen to the soul of a Willful Protestant who refuses to ‘remain’ obedient to The Church-Creating Command of Jesus Christ?”

Answer:   “St. Faustina tells us that Willful Protestants may be saved by crying out, even at the end of their life:  ‘Jesus, have Mercy on me!’

~

Every Willful Protestant blessed to say “Jesus I trust in You” and ask for His Mercy will realize:  “St. Faustina is my favorite Catholic Saint!”

~

 

 

Author's Notes:

Related:

The Catholic Covenant focuses on immortal souls.…

Catholics Trust God, His Prophecies, and He Who Fulfilled them. ~ Question 1: “Why did St. Paul tell...

How the devil tried to divide Catholics through…

The early Church’s circumcision debate threatened unity, resolved at the Council of Jerusalem, affirmed salvation by faith, not...

The Day AFTER Epiphany gives us God’s Guide…

What do Catholics think about on The Day After Epiphany? ~ Question 1: “What do Catholics think about...

Our Catholic Duty: Helping Willful Protestants.

The world is filled with reasons to NOT be as Catholic as we can. ~ Question 1: “What...

God asks One Eternal Question! May our…

What Question has God been asking every person who ever lived? ~ Question 1: “What ‘Eternal Question’ does...

Priest holding the monstrance with incense clouds

This is Amazing: Catholics and demons see Jesus…

Catholics and demons share This Word of Wisdom that Protestants cannot fully understand: "I know Who YOU Are:...