18. Willful Protestants discover: “There is no rest for the wicked.”

It is impossible to ‘rest’ while rejecting the only ‘keys to The Kingdom of Heaven’ that Jesus left on earth.

~

Fact: Every believer knows that God Spoke Creation into Being with His Words.

~

Question 1: “What were God’s First Words of Creation?”

Answer: “Let there be light.”

~

Question 2: “What happened after ‘and there was light’?”

Answer: “All the elements of Creation were Spoken and Ordered into being during God’s following ‘Six Downloading Sessions’.”

~

Question 3: “Didn’t He ‘rest’ on ‘the Seventh Day’?”

Answer: “That fact tells us: ‘rest’ is an important part of God’s Good Order!”

~

Question 4: “I want to be at ‘rest’! My mind wants to be at ‘rest’! With all that’s happening around us, how can anyone be at ‘rest’?

Answer: “Christians are blessed to know that God Took Human Form. We cannot be at ‘rest’ until we order our lives on the simple fact that Jesus Christ Fulfilled over 300 Messianic Prophecies.”

~

Question 5: “Every Christian knows that! I am a Christian! Why aren’t I at ‘rest’?”

Answer: “It is impossible to be at ‘rest’ if we live in willful disobedience to Any Teaching from He Who Fulfilled The Messianic Prophecies.”

~

Question 6: “I do not obey This Teaching of Jesus Christ! ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

Answer: “That is why you are not at ‘rest’. It is impossible to be at ‘rest’ while we willfully reject ‘the keys to The Kingdom of Heaven’! Choosing to live without those ‘keys’ keeps anyone from being at ‘rest’.”

~

Question 7: “Is it ‘wicked’ to keep people from ‘rest’?”

Answer: “It is ‘wicked’ to make people, families, and nations too ‘restless’ to be Catholic! ‘Wickedness’ keeps people from obeying Every Teaching of Jesus Christ and The Only Church He Spoke Into Being on earth.”

~

Question 8: “Do the ‘wicked’ make disorders or magnify them?”

Answer: “Both! Pretending it is good to willfully disobey Any Teaching of Jesus Christ proves one thing: ‘There is no rest for the wicked.’ Not ever!”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

A free book of simple reasons. http://catholicfundamentalism.com/wp-content/uploads/2018/03/New_Road_To_Rome.pdf

Author's Notes:

Related:

Catholic “Jesus Receivers” tell us :…

The Number “42” lets us understand that man on a horse! ~ Question 1: “Why is 42 an...

May we appreciate a Statistical Miracle in Butler…

The numbers are clear. Someone in Butler County,PA had something happen against odds of 12 million 250 thousand...

A Catholic puzzle: “Why isn’t…

Catholics know: “Jesus gave each of us the ability to find ‘the keys to The Kingdom of Heaven’...

A contradiction that condemns souls. #20.

“Hating God’s Great Gift of Birth / puts many souls at risk on earth.” ~ Question 1: “How...

Catholic Words are “upgraded” for the…

The important duty for us Catholics to "Sing a new song" is described in Luke 4:18, "The spirit...

Today’s Reading shows three kinds of…

Then, Jesus described one kind of Protestants: "Some ignored the invitation and went away, one to his farm,...