Why are Catholics blessed? Because we strive to obey Every Word spoken by He Who Fulfilled the Prophecies.

Question 1: Where do Philosophy, Literature, and History come from?

Answer: “People want to make sense out of things. They describe what they find in those studies.”

~

Question 2: “How do we know that what we study is True?”

Answer: “God gave us Prophets. He told Truth to them.”

~

Question 3: “How do we know their Words are Truth?”

Answer: “Their Prophecies came true. Those blessed to realize that find Truth in Words of He Who Fulfilled The Prophecies.”

~

Question 4: “What did He tell us to do?”

Answer: “Jesus Christ told us we could find His Truth by obeying The Holy Word with Which He Spoke The Catholic Church Into Being: ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 5: “It is reasonable to believe that Jesus Christ was born in The Prophesied Village of the predicted Tribe and House at the foretold time. How do we know His Followers told us the Truth?”

Answer: “His First Catholic disciples let themselves be imprisoned, tortured, and killed for telling people they should follow That Word of Jesus Christ.”

~

Question 6: “Could they have been deluded?”

Answer: “We see their writings. We know they were very intelligent men. We know that all of them could have saved their lives by agreeing to renounce That Word of Jesus Christ.”

~

Question 7: “If we willfully and knowingly choose to disobey That Word, or Any Word, of Jesus Christ, can our immortal soul get into Heaven?”

Answer: “That decision is made by Jesus Christ. Every word we have spoken is written in our ‘Book of Life’ mentioned in Revelation 3:5, 13:8, 17:8, 20:12–15. The ‘autobiography’ we have written tells Him if our disobedience is forgivable.”

~

Question 8: “I have committed many sins. What should I do?”

Answer: “Pray for the Wisdom to take advantage of The Power that Jesus Christ gave every Catholic priest Ordained in Living Link with His Ordination of The First Catholic Bishops! ‘Those whose sins you forgive on earth are forgiven in Heaven.’

~

Question 9: “Should I reject every human Philosophy, Literature, or History that leads me to ignore Any Word of Jesus Christ?

Answer: “Yes.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

A free book of simple reasons. http://catholicfundamentalism.com/wp-content/uploads/2018/03/New_Road_To_Rome.pdf

Author's Notes:

Related:

Catholic “Jesus Receivers” understand…

Question 1: “How do our ‘Jesus Receivers’ let us see there are ‘Two Kingdoms‘?” Answer: “Today’s Catholic Reading...

Amazing: After an “8 Day Holy Week”,…

The last post had what may be a “New Idea” about Palm Sunday. Another ‘New Idea’: There are...

Only Catholics pray that our “Jesus…

Catholics pray: “God, please let my ‘Jesus Receiver’ hear and obey You.” ~ Question 1: “What do Catholics...

May all “Jesus Receivers” see this…

Catholic “Jesus Receivers” see Today’s Reading is a “Pyramid of Prophecies”! ~ Question 1: “Do these Words of...

May all be blessed to honestly compare Peter with…

Today’s Reading helps us understand Jesus, Peter, and what some Protestantism has done. ~ Question 1: “Peter was...

Why is St. Monica so important?

We may ask St. Monica to help us better love The Church eternally echoing from This Word of...