All Roads lead to (and from) Rome. We choose which direction we want to travel.

Question 1: “What makes many people unhappy?”

Answer: “Confusion. The more Words of God we disobey, the unhappier we are.”

~

Question 2: “How can unhappy people keep from being confused?”

Answer: “By getting our thoughts, words, and choices to reflect God’s Will.”

~

Question 3: “What is God’s Will?”

Answer: “To live so that our immortal soul will live in Heaven’s joy forever.”

~

Question 4: “I want to disobey God and be happy. Am I confused?”

Answer: “Willful Protestants have chosen to live in that confusion for thousands of years!”

~

Question 5: “Is it fair that God would keep anyone from being happy for doing what they want?”

Answer: “God makes the rules! Catholics find happiness by obeying This Word of God: ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 5: “I want to be happy! I do not want to be Catholic!”

Answer: “It is impossible to be happy while willfully and knowingly rejecting the only ‘keys to The Kingdom of Heaven’ God left on earth!”

~

Question 6: “Why do I resist being in The Only Church Jesus Christ Spoke Into Being?”

Answer: “All confusion is the same! Confusion is caused by thinking we know more than God!”

~

Question 7: “I believe in God. I believe in Jesus! I am happy!”

Answer: “We must remember: “All roads lead to Rome. The same ‘roads’ also lead away from Rome. And, we can stop traveling in either direction any time we choose!”

~

Question 8: “My soul wants me to move toward Rome. My spirit wants me to stop where I am or go in the opposite direction. What should I do?”

Answer: “Listen to your soul! It will live forever. Not moving toward obeying Every Word of God takes us into confusion, disobedience, and destruction. We all see the results of Willful Protestantism on people, families, and nations.

~

Question 9: “What should I do when I think about being Catholic?”

Answer: “Ask God to help you hear and obey Every Word from Jesus Christ.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Jesus tells us what happens to “blind fools…

Catholics know that "blind guides and Pharisees" include all who enrich themselves by stealing from neighbors....

May our “Jesus Receiver” let Him into…

History is simple for Catholics. We think intelligently about “Hilltop Forts”. ~ Question 1: “Why do Catholics think...

Do only Catholics know God’s “First…

Interesting Question: Do only Catholics know what God’s ‘First Commandment’ is?” ~ Question 1: “Do Catholics see and...

4,000 years of DNA Upgrades are reasons to Be…

Those who refuse "God's DNA Upgrade" support wars, abortion, divorce, and every sin that comes from pride, envy,...
Priest holding the monstrance with incense clouds

What “Jesus Receivers” did and still do…

Catholics are blessed to make the phrase ‘Jesus Receiver’ part of our understanding. ~ Question 1: “What is...

Catholics are blessed with God’s Truth in…

May all be blessed to read these three sentences clearly enough to Be Catholic....