Catholics connect Mary’s Holy Ova to a grain of salt and Noah’s Flood!

Question 1: “Why do Catholics spend so much time thinking about Mary?”

Answer: “God chose Mary to be The Blessed Mother of He Who would come to earth in the human form of Jesus Christ.”

~

Question 2: “Doesn’t every Christian believe that?”

Answer: “Many do not want to think about the details.”

~

Question 3: “What ‘details’ do many Christians avoid?”

Answer: “Many Christians never think about The Holy Ova that Mary’s Holy Ovary was blessed to produce.”

~

Question 4: “What is so important about Mary’s Holy Ova“?

Answer: “Mary’s Holy Ova had to be ‘perfect’ so The Holy Spirit could have Mary’s human DNA take form in Jesus!”

~

Question 5: “What do Catholics know about Mary’s Holy Ova?”

Answer: “We know that it was a human cell because it was produced by Her Holy Ovary. We know Mary’s Holy Ova was smaller than a grain of salt. The Power of God was able to to take human form in Mary’s Holy Ova as Jesus Christ!”

~

Question 7: “I never thought about that! Mary’s Holy Ova was the size of a grain of salt! Could The Power and Majesty of God take Human Form within something that tiny?

Answer: “You are blessed to ask that question! If we think about it, we will understand. God did come to earth in a single cell the size of a grain of salt. He was, and is, Mary’s Holy Ova!”

~

Question 8: “Why didn’t The Catholic Church formally proclaim ‘The Immaculate Conception of Mary’ until Pope Pius IX, in 1854?

Answer: “Many Catholics have always held That Teaching! God did not lead His Church to formalize That Teaching that until then.”

~

Question 9: “Why did God wait so long?”

Answer: “Every Catholic Teaching is one of God’s Floods.”

~

Question 10: “Why does God send ‘Floods’ to earth?”

Answer: “Since the day of Noah, God’s Floods have one purpose! They wash away sinful people! That Catholic Teaching on The Immaculate Conception of Mary was a ‘New Flood’.”

~

Question 11: “What people did God’s ‘New Flood’ wash away?”

Answer: “That ‘New Flood’ washed away those too vain to understand that God had made His Power and His Church take form from one cell, the size of a grain of salt. It was The Holy Ova of Mary at Her ‘Immaculate Conception’!”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Catholics are blessed to obey: “Sing to The…

The “New Song” in Today’s Post has an amazing reason to ‘Be Catholic!’ ~ Question 1: “How do...

History tells all who listen to God: “Be…

The English Crown is worn by those who hate their neighbors enough to enourage birth control, abortion, and...

Catholics are blessed by examples of Jesus, Peter,…

The most blessed Catholics are the most persecuted. ~ Question 1: “Did the first Profiteers of Protestantism define...

Those in the synagogue hated Jesus for telling them…

Many wanted to kill Jesus for reminding them that a Syrian General was cured by God and they...

Today’s Bible Reading tells us it is…

Peter, Paul, and The Bible agree: “It is “not smart” to be a “lapsed Catholic”. ~ Question 1:...

Catholics do not let God’s Gifts keep us from…

Catholics know humility helps us more at Judgment than vanity. ~ Question 1: “What overlooked human invention made...