.                     Catholics see what comes to those who willfully disobey Any Instruction from Jesus Christ.

~

Question 1:   “What are the worst sins?”

Answer:   “The sins that send souls to the most painful parts of hell.”

~

Question 2:   “Is there a worse sin than keeping our own soul from Heaven?”

Answer:   “It is a greater sin to lead another to have their soul suffer forever.”

~

Question 3:   “Do the souls of those who lead other souls to hell suffer more than those who only lost their soul?”

Answer:  The souls of those who led other souls to hell are endlessly tormented by every soul they kept from Heaven.”

~

Question 4:   “Who has kept the most souls from Heaven?”

Answer:  “An early Protestant named Arius invented a Marketing Plan for Willful Protestants.   The Arian Heresy led people to believe that Jesus Christ is not the Second Person of The Holy Trinity.   As a result, billions of souls willfully disobeyed The Great Decree of Jesus Christ.   Their souls were kept from Heaven.”

~

Question 5:   Why is The Great Decree of Jesus Christ so important to our souls?”

Answer:   “Jesus Christ is God in Human Form.  He Spoke One, Holy, Catholic, and Apostolic Church into Being with His Word.   His Church and clergy were specifically given ‘the keys to The Kingdom of Heaven’.”

~

Question 6:   “What is The Great Decree of Jesus Christ?

Answer:   “‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it.   I give you the keys of The Kingdom of Heaven, and whatever you bind on earth shall be bound in Heaven, and whatever you loose on earth shall be loosed in Heaven.’

~

Question 7:   “Luther and Calvin taught people to disobey The Great Decree of Jesus Christ.   Do they join in tormenting the soul of Arius whose teaching led them astray?”

Answer:  “They torment his soul while they are being endlessly attacked by the souls they led to reject those ‘keys to The Kingdom of Heaven’.   Hell is a hurricane with whirlwinds of pain.   Swirling clouds of lost souls inflict all the agony they can on those who led them to reject God’s ‘keys to The Kingdom of Heaven’.”

~

Question 8:  “In Heaven, God’s Saints and Angels praise Him.   In hell, do the souls of Arius, Luther, Calvin, and other Profiteers of Protestantism torment the devil while they are endlessly attacked by the souls they led to hell?”

Answer:  “That makes sense.”

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple reasons to be Catholic.  catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

The Catholic Mission to Europe: A Divine Commission

In Acts 16:1–10, Paul receives a divine vision calling him to Macedonia, marking the Church's first mission into...
Ceiling painting of Christ and his apostles

An important Catholic question for “the breezy time of day”. ~ Question 1: “Was the first Protestant described...

A black hole in space with a nebula

This Daily Reading tells Catholics what WE must do!

Today’s Reading tells Catholics what we must do when we realize our soul is in this picture! ~...

Catholics choose to ride on God’s…

We consider! Many Protestant ministers help people by saving souls from falling farther from God by keeping riders...

Catholics see The Solution to problems caused by…

Catholics know: Jesus still saves souls from demons, even demons of disobedience. ~ Question 1: What do demons...

Judah and Ephraim represent two kinds of believers:

Judah and Ephraim symbolize all who may be saved “on the third day”. ~ Question 1: “Can ‘Ephraim”...