Only Catholics see: The Son of God is also His Prophet.

. Every Catholic knows: Jesus Christ makes the same Prophesy about us that He made about Jerusalem.

~

Question 1: “How do Catholics know that Jesus Christ, The Son of God, is also His Prophet?”

Answer: “Prophets predict the future! Jesus predicted the future of Jerusalem and its people.”

~

Question 2: “Does The Bible tell us that Jesus specifically predicted what God would do to Jerusalem and its people?”

Answer: “Luke 19:41-44 tells us The Exact Words Jesus Spoke. ‘As Jesus drew near Jerusalem, He saw the city and wept over it, saying, ‘If this day you only knew what makes for peace – but now it is hidden from your eyes.’

~

Question 3: “What was ‘hidden from’ their ‘eyes’?”

Answer: “Jesus told them in detail about God’s ‘hidden’ destruction that would destroy them 40 years later! ‘For the days are coming upon you when your enemies will raise a palisade against you; they will encircle you and hem you in on all sides.’

~

Question 4: “Did that Prophesy come true?”

Answer: “Josephus wrote a History Book about ‘The Jewish Wars’. The specific details Jesus predicted came true. Romans did ‘raise a palisade‘ around the City. Rome’s army did ‘encircle’ them. Roman legions did ‘hem them in from all sides’.”

~

Question 5: “Specific Prophecies from Jesus came true! What else did Jesus prophesy about the fate of the Jews in Jerusalem?”

Answer: “Jesus warned them! ‘They will smash you to the ground and your children within you, and they will not leave one stone upon another within you because you did not recognize the time of your visitation.’

~

Question 6: “That came true! How is His Prophecy important for us, today?”

Answer: “That Prophesy of Jesus is not just for the Jewish people in Jerusalem! His Prophesy applies to every person and group who are too vain to ‘recognize the time of YOUR visitation’ by Jesus!”

~

Question 7: “What? Does that mean that the lives and souls of every person and group who refuses to acknowledge their personal ‘visitation’ by Jesus Christ destroys themselves?”

Answer: “Everyone who willfully refuses to recognize the invitation in this ‘visitation’ from Jesus to them dooms themselves! ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven; . .’

~

Question 8: “What happens to those who ignore that ‘visitation’ from Jesus?”

Answer: “Their lives and souls are trapped within a ‘palisade’ that ‘encircles’ them, ‘hems them in on all sides.’, and will ‘smash you to the ground and your children within you.’

~

. . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . .

Very Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

There are free books and writings. Many of us are puzzled by Chapters and Verses in Revelation. We can find interesting ideas about them in this new, free book: https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the free downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

The Catholic Mission to Europe: A Divine Commission

In Acts 16:1–10, Paul receives a divine vision calling him to Macedonia, marking the Church's first mission into...

May every soul be blessed to get as close to Jesus…

May every person’s “Jesus Receiver” let us get as close to Jesus as we can, Before Judgment! ~...

Catholics Teaching: “Let no one have contempt…

Outside the Catholic Church, "contempt for your youth" begins at the moment of conception, when our "youth" are...

Catholics see: Our Future is more important than…

Catholics understand: In God, Time and Space are One. ~ Question 1: “How does Today’s Reading from Hebrews...

The most important Passage in The Bible?

Today’s Catholic Bible Reading shows how Jesus saves many from sinking into sin. ~ Question 1: “What makes...

Jesus saves Saint Peter from drowning

May every Victim of Protestantism understand this…

We must seek forgiveness for mistakes, especially those that “lead little ones astray”. ~ Question 1: “Why is...