. Every Catholic on earth knows that Jesus only lets “One Kind of People” have His “keys to The Kingdom of Heaven”.

~

Question 1: “Why do Catholics know there are ‘Two Realities’ for ‘Two Kinds of People’?”

Answer: “Catholics know that every immortal soul will go to God’s Judgment. At His Judgment, every soul will either be among ‘You are My friends if you obey My commands.’ or among His willfully disobedient enemies.”

~

Question 2: “What do Catholics do to get their souls to be forever among His ‘obedient friends’?”

Answer: “We literally ‘build up our soul’ every time we obey God’s Words.”

~

Question 3: “How does God want us to ‘build up our soul’ from His Words?”

Answer: “He wants us to focus our thoughts, words, prayers, and deeds on getting the only ‘keys to The Kingdom of Heaven.’ that He left on earth!

‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven.’

~

Question 4: “What is His guide for ‘building up our soul’ with good thoughts, words, prayers, and deeds?”

Answer: “We ‘build up our soul’ by guiding our thoughts, words, prayers, and deeds to be in line with This Teaching of Jesus Christ: ‘Love God and love your neighbor as yourself.’

~

Question 5: “Is it possible for a person to meaningfully love God’s Divine Perfection while refusing to obey His Church-Creating Word?”

Answer: “No.”

~

Question 6: “Is it possible for a person to meaningfully love our neighbors while we support any group or denomination that rejects This Catholic Teaching? ‘Life must be protected from conception until natural death.’

Answer: “No.”

~

Question 7: “Will God forgive us for having rejected His Church-Creating Word and meaningful ‘love of neighbor’?”

Answer: “God’s Mercy is Great! All are free to do what is necessary to confess our sins to a Catholic priest. All may receive Absolution from the only people on earth to whom God gave This Power in John 20:23: ‘Those whose sins you forgive on earth are forgiven in Heaven.’

~

Question 8: “What kind of people can believe that?”

Answer: “The ‘One Kind of People’ who make their souls big enough to take in That Word of God.”

~

. . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . .

There are many Simple Reasons to be Catholic on: catholicfundamentalism.com

There are also “Complicated Reasons to be Catholic” in this, and other free books: https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the no-cost downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. Please consider sharing: catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Computer-related words help many to “Be…

Catholics understand One Sentence! "The Loving Programmer has Programmed, Downloaded, and Maintained The Creation Program for over 13...

Did Abraham see The Trinity 1,800 years Before…

Is The Catholic Church "The Body of Christ on Earth" connecting us with The Holy Trinity Who took...

Anyone able to consider THIS is bright enough to…

Catholics suggest a new, interesting way to consider The Power of God: ~ Question 1: “What is every...

How does Today’s Reading tell us to:…

Today’s “Alleluia” tells us what a blessing it is to be Catholic. John 15:16: “I chose you from...

The First Thing to do after God helps us?

What does Jesus tell us to do when we see He has helped us? ~ Question 1: “What...

Catholic “Jesus Receivers” know:…

Mary: God’s Miracle of Mexico and The World. ~ Question 1: “Why are Catholic ‘Jesus Receivers’ blessed to...