Catholics answer: “Why do Willful Protestants avoid Mary?”

Catholics pray: “May every person on earth be blessed to see The Power of God in The Blessed Mother.”

Question 1: “It is a mystery! Why do Willful Protestants avoid thinking about Mary?”

Answer: “They do not see the simple fact! God used His Power to Create The Most Perfect Creature in Creation!”

~

Question 2: “How Perfect is Mary?”

Answer: “By God’s Power, Mary was conceived without The Original Sin that corrupts the rest of us. She was formed with Such Perfection that every electron of every atom of every molecule was in God’s Perfect Order!”

~

Question 3: “That is a Miracle! Were the trillions of sub-atomic particles that made Mary each perfect in substance and position?”

Answer: “Yes! That’s why Catholics call The Conception of Mary ‘The Immaculate Conception’. She became The Perfection of God in human form on earth.”

~

Question 4: “Is Mary The Most Perfect Creature in Creation?”

Answer: “Not one other person in History was told this by God’s Angel in Luke 1, 26-38! ‘Hail (Mary) Full of Grace, blessed are you among women . . The Holy Spirit of God will be The Father of your Son.’

~

Question 5: “Is Mary worshiped?”

Answer: “Never! She is respected, adored, and revered as God’s Most Perfect Creation by everyone blessed to see the facts about Her.”

~

Question 6: “Why don’t all Christians believe in The Immaculate Conception of Mary?”

Answer: There are three reasons: 1. Some do not think God has The Power to do that. 2. Many do not think He would bother. 3. Other Willful Protestants are too vain to believe that another human being could be that much better than they are!”

~

Question 7: “Does celebrating The Immaculate Conception separate those who see God’s Power from those who do not?”

Answer: “Yes. Catholics know that God never lies! So, they know! Mary is ‘full of Grace’. There can be no room in Her for any error of any kind!”

~

Question 8: “Do those with the clearest view of God’s Power see that He can make a Perfect Human Being and that He did?”

Answer: “May all eyes let in the light to see The Power of God that took form in His Blessed Mother!”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

How does the “Jesus Receiver” in our…

Question 3 shows how well “The Jesus Receiver” works in Catholic minds! ~ Question 1: “How does ‘The...

Ceiling painting of Christ and his apostles

Not yet used, 5/29/2025 – 2

Today’s Reading shows how St. Paul gives us another example of Standing Firmly for Jesus and His Church...

What do “Approved Intellectuals” do all…

May "Approved Intellectuals" heed Today's Word from He Who Fulfilled The Prophecies and "learn" the eternal fate of...

St. Paul’s Mission in Corinth: Perseverance…

In Corinth, St. Paul faced opposition yet remained steadfast, teaching the Word of God and exemplifying the courage...

Why did God reveal Himself Two Times in Two Ways?…

Catholics are blessed to see more than the "cloud" in which God appears to many. We are blessed...

Moses helped Jesus open the door to Heaven for…

Today’s Reading tells us which souls are “greatest in Heaven” ~ Question 1: “Does Today’s Catholic Reading explain...