Catholics connect Mary’s Holy Ova to a grain of salt and Noah’s Flood!

Question 1: “Why do Catholics spend so much time thinking about Mary?”

Answer: “God chose Mary to be The Blessed Mother of He Who would come to earth in the human form of Jesus Christ.”

~

Question 2: “Doesn’t every Christian believe that?”

Answer: “Many do not want to think about the details.”

~

Question 3: “What ‘details’ do many Christians avoid?”

Answer: “Many Christians never think about The Holy Ova that Mary’s Holy Ovary was blessed to produce.”

~

Question 4: “What is so important about Mary’s Holy Ova“?

Answer: “Mary’s Holy Ova had to be ‘perfect’ so The Holy Spirit could have Mary’s human DNA take form in Jesus!”

~

Question 5: “What do Catholics know about Mary’s Holy Ova?”

Answer: “We know that it was a human cell because it was produced by Her Holy Ovary. We know Mary’s Holy Ova was smaller than a grain of salt. The Power of God was able to to take human form in Mary’s Holy Ova as Jesus Christ!”

~

Question 7: “I never thought about that! Mary’s Holy Ova was the size of a grain of salt! Could The Power and Majesty of God take Human Form within something that tiny?

Answer: “You are blessed to ask that question! If we think about it, we will understand. God did come to earth in a single cell the size of a grain of salt. He was, and is, Mary’s Holy Ova!”

~

Question 8: “Why didn’t The Catholic Church formally proclaim ‘The Immaculate Conception of Mary’ until Pope Pius IX, in 1854?

Answer: “Many Catholics have always held That Teaching! God did not lead His Church to formalize That Teaching that until then.”

~

Question 9: “Why did God wait so long?”

Answer: “Every Catholic Teaching is one of God’s Floods.”

~

Question 10: “Why does God send ‘Floods’ to earth?”

Answer: “Since the day of Noah, God’s Floods have one purpose! They wash away sinful people! That Catholic Teaching on The Immaculate Conception of Mary was a ‘New Flood’.”

~

Question 11: “What people did God’s ‘New Flood’ wash away?”

Answer: “That ‘New Flood’ washed away those too vain to understand that God had made His Power and His Church take form from one cell, the size of a grain of salt. It was The Holy Ova of Mary at Her ‘Immaculate Conception’!”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Do only Catholics know God’s “First…

Interesting Question: Do only Catholics know what God’s ‘First Commandment’ is?” ~ Question 1: “Do Catholics see and...

Why Catholics honor The First Catholic Martyr on…

St. Paul tells us in 1 Thessalonians 4:1-8 that we "please God by refraining from (all) immorality"....

May all “believers” get to Heaven.

Catholics see the “Hidden Word” in Mt. 7:7-12. ~ Question 1: “What is the ‘Hidden Word’ in Today’s...

Jesus saves Saint Peter from drowning

Was the “crippled man” the first…

“Peter clung to Jesus. The crippled man who had been cured clung to Peter.” Catholics and converts “cling”...

4,000 years of DNA Upgrades are reasons to Be…

Those who refuse "God's DNA Upgrade" support wars, abortion, divorce, and every sin that comes from pride, envy,...
Jesus saves Saint Peter from drowning

Jesus says: “Cathoic priests and religious…

Does Jesus say that ‘”Catholic priests and religious are the most important people on earth”? ~ Question 1:...