. Catholics do not want to live in Towers of Babble.

Question 1: “What should Catholics do when Protestants encourage us to leave The Catholic Church?”

Answer: “First, be thankful that God has found us worthy of being tested! Be honored that the devil has sent someone to devour our soul!”

~

Question 2: “What should Catholics do next?”

Answer: “Explain two simple facts!

Fact 1. ‘The only people Jesus lets into Heaven are among ‘You are My friends if you obey My commands.’

Fact 2. ‘I want my soul in Heaven! The only intelligent thing I can do is to obey The Words with Which Jesus Christ Spoke The Catholic Church Into Being! ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.'”

~

Question 3: “I tell them that! They don’t want to listen!”

Answer: “Explain this Fact! ‘The Profiteers of Protestantism make a living by getting donors to disobey Many Teachings of Jesus Christ. Then, ask them a question!'”

~

Question 4: “What question should I ask?”

Answer: Ask them: ‘Do you think there can be any good reason to disobey Any Teaching of Jesus Christ?'”

~

Question 5: “I can do that! What else should I ask?”

Answer: “Ask every Willful Protestant this question! ‘Do you like to hear yourself being praised for disobeying Any Teaching from Jesus Christ?'”

~

Question 6: “That’s a good idea! I know Willful Protestants love to be praised! Why?”

Answer: “All human beings have demons living in our minds. Those demons encourage people to love praise more than obedience to Actual Teachings of Jesus Christ!”

~

Question 7: “When we defend The Catholic Faith, are we actually fighting against demons?

Answer: “Yes! Demons of pride, envy, greed, gluttony, anger, lust, and sloth want every person on earth to disobey Teachings of Jesus Christ.”

~

Question 8: “Why do demons want us to disobey Any Teaching of Jesus Christ?”

Answer: “The only way demons can stay out of hell is by getting human souls into hell!”

~

Question 9: “Is that all there is to Willful Protestantism?”

Answer: “Yes.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

A free book of reasons. http://catholicfundamentalism.com/wp-content/uploads/2018/08/AllTheWorldIsAStage-Final.pdf

Author's Notes:

Related:

Every day, a stream of living electrons flows into…

The stream of living electrons flowing into Heaven every day are mostly Catholic souls. ~ Question 1: “How...

Did Abraham see The Trinity 1,800 years Before…

Is The Catholic Church "The Body of Christ on Earth" connecting us with The Holy Trinity Who took...

Only Catholics see and solve: Great Mysteries in…

Today's Reading includes Hebrews 4:22: "The Word of God is living and efective, able to discern the reflections...

A Catholic puzzle: “Why isn’t…

Catholics know: “Jesus gave each of us the ability to find ‘the keys to The Kingdom of Heaven’...

Why Secret Ballots Matter in Every Election

G.K. Chesterton, Dante, and Scripture reveal the urgent need for truth, transparency, and secret ballots in politics corrupted...
The nativity of Jesus Christ

Today’s Reading: “The Smart Bet is a…

May all be blessed to “Bet our Life and Soul on Jesus Christ!” ~ Question 1: “Why do...