Catholics know! The Kingdom of Heaven is not a ‘democracy’.

Jesus Christ is The King of Heaven. His Decrees pull us out of the turbulent waters on earth.

Question 1: “Which people are Catholic?”

Answer: “Catholics believe God is The King of Heaven.”

~

Question 2: “Did The King of Heaven take Human Form and come to earth?”

Answer: “‘The King of Heaven’ took Human Form and came to earth.”

~

Question 3: “What did He do when He was here?”

Answer: “The King of Heaven Spoke One Church Into Being with His Royal Decree.”

~

Question 4: “What was the ‘Royal Decree’ from The King of Heaven?”

Answer: “The King’s Decree is clear! ‘And I say unto you, thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 5: “Why do Willful Protestants reject That Word from The King of Heaven?”

Answer: “People in democracies are told they have ‘a right to choose’ their ‘earthly leaders’.”

~

Question 6: “Does that encourage them to think they should also choose their ‘spiritual leaders’?

Answer: “Democracy appeals to vanity. ‘God gave me the power to choose whom I will follow on earth.’ That leads many to believe: ‘I will also choose which spiritual leader I will follow.’

~

Question 6: “Did The King of Heaven know that vanity would lead some to disobey His Decree?”

Answer: “The King of Heaven gives every person on earth the opportunity to be forever among: ‘You are My friends if you obey My commands.’

~

Question 7: “Did The King of Heaven speak the universe into Being to let every person choose to be among His Royal, obedient ‘friends’ or His willfully disobedient ‘enemies’?”

Answer: “Yes. We either ‘vote for God’ or we ‘vote for our opinion about God’!

~

Question 8: “Do Willful Protestants understand that The Kingdom of Heaven is not a democracy?”

Answer: “They avoid understanding that ‘The Kingdom of Heaven’ has a ‘King’! His ‘good subjects’ obey His ‘commands’!”

Heaven is not a ‘democracy’.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic and free books. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

How Catholics understand “The Queenship of…

Of all the people on earth; Only Catholics are blessed to ask the staggering question: "Is every atom...

Catholic “Jesus Receivers” know:…

Mary: God’s Miracle of Mexico and The World. ~ Question 1: “Why are Catholic ‘Jesus Receivers’ blessed to...

Another reason Protestant men took the Book of…

From the first Protestant to now, the “false friends” of Jesus betray him. ~ Question 1: “I thought...

Everyone is smart enough to BE Catholic. BUT, . .…

May all be blessed to be as Catholic as we can! ~ Question 1: “If ‘Everyone is smart...

Was St. Paul the first Catholic Cardinal-Bishop…

When St. Paul called the Catholic priests, then known as “Presbyters”, from Miletus to Ephesus, they either spent...

Priest holding the monstrance with incense clouds

What “Jesus Receivers” did and still do…

Catholics are blessed to make the phrase ‘Jesus Receiver’ part of our understanding. ~ Question 1: “What is...