. May every person in the world be blessed to ‘open their heart’ to Every Word of Jesus!

~

Question 1: What does this ‘detail’ mean in Acts 16:14? ‘. . .The Lord opened her heart to accept what Paul was saying.’

Answer”: “Catholics apply that to ourselves! We pray: ‘Open our hearts, O Lord, to accept The Words of your Son.’ That ‘detail’ tells us to ‘accept’ Every Word of Jesus Christ!”

~

Question 2: “Should every Christian be ‘opening our hearts to accept’ Every Word of Jesus?”

Answer: “The Bible tells us we must ‘open our hearts’ all the way! We must not let any part of our ‘heart’ be ‘closed’ to Any Word of Jesus Christ!”

~

Question 3: “Who can ‘open our hearts’?”

Answer: “God helps Catholics ‘open our hearts to accept’ Every Word of Jesus!”

~

Question 4: “Does God want us to have our ‘hearts’ completely ‘open to accept’ to Every Word of Jesus?”

Answer: “Yes!”

~

Question 5: “What ‘Word’ of God’s ‘Son’ do Catholics ‘accept’?”

Answer: “We try to ‘accept in our heart’ Every Word of His Son, including: ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.’

~

Question 6: “Why don’t all ‘Christians’ ‘listen’ to That Word of Christ?”

Answer: “Many do not want to ‘open their hearts’ to That Word of God’s ‘Son’.”

~

Question 7: “I do not understand! How can a person claim to be ‘Christian’ and not ‘accept’ That Word from Christ?”

Answer: “Watch out! If you ask that question, many Willful Protestants will be mad at you!”

~

Question 8: “Why?”

Answer: “Willful Protestants do not want to think about how much they hate ‘to accept’ That Word of God’s Son’!”

~

Question 9: “Why would any ‘Christian’ refuse ‘to accept’ That Word of God’s Son?”

Answer: “They do not want to ‘open their hearts’.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Why did God give “Food Tests” to every…

Catholics are the only people on earth blessed to pass "God's Final Food Test" by receiving His Body...

Catholics connect Lot and Jesus with help from St.…

Praying The Divine Mercy Chaplet lets God keep "storms" in our life from making us "look back and...

All may see The Power of The First Pope in…

May all be blessed to see The Power God gave His First Catholic Pope! ~ Question 1: “What...

At Miletus, Paul predicted Protestants.

Paul predicted who would attack the Catholic Church in Acts 20:28-38. “At Miletus, Paul spoke to the presbyters...

What happened after the first, Jewish Catholics…

Surprise! Every Catholic in the world has been grateful for 2,000 years to those who drove the first...

Catholic souls are saved by following The Prophets…

Today's Simple Rhyme: "All of time and all of space / took Human Form at His Time and...