Catholics Think Clearly. We connect God’s Word with His World.

. Catholics are blessed. We Think Clearly enough to connect God’s Word with the world He made for us.

~

Question 1: “What does this mean? RV 15:1-4. ‘I, John, saw in heaven another sign, great and awe-inspiring: seven angels with the seven last plagues, for through them God’s fury is accomplished.’

Answer: “The ‘seven last plagues’ are the ‘7 bowls of God’s Wrath that He has His Seven Angels empty upon the earth.’

~

Question 2: “What do those ‘7 bowls’ do?”

Answer: “Rev. 16:1-2 tell us that the ‘first bowl’ gave ‘disgusting and virulent sores’ to every one who had been ‘branded with the mark of the beast and had worshiped its statue.’

~

Question 3: “Are those ‘disgusting and virulent sores‘ on a person’s soul, in their minds, or on their bodies?”

Answer: “Every part of them has become disgusting to God by choosing to be ‘branded with the mark of the beast and worshiping its statue‘.”

~

Question 4: “Are we able to know which of our neighbors is ‘branded with the mark of the beast’?”

Answer: “Those who hate God, Truth, and their neighbors are ‘branded’.”

~

Question 5: “What does being ‘branded’ do?”

Answer: “They are unable to Think Clearly. Confusion leads them to greater hatred of God, Love, Truth, families, faith, and freedom. The more they hate, the easier it is to seetheir ‘brand’.”

~

Question 6: “Do those with the biggest ‘brand’ become rulers on earth?”

Answer: “The ‘beast’ gives its most loyal followers great power.”

~

Question 7: “Are any of the ‘7 bowls’ simple enough for all of us to understand?”

Answer: “The ‘sixth bowl of God’s Anger’ is easy for everyone to understand! ‘The sixth angel emptied his bowl over The River Euphrates; all the water dried up so that a way was made for The Kings of The East to come in.’

~

Question 8: “Is every person on earth able to understand that The Euphrates River has ‘dried up’ for the first time in recorded History?”

Answer: “Yes. Asking a person about that is a good way to see if they Think Clearly enough to connect God’s Word with God’s World.”

~

. . . . . . . . . . . .

. . . . . . . . . . .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

There are free books and writings. Many of us are puzzled by Chapters and Verses in Revelation. We can find interesting ideas about them in this new, free book: https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the free downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Today’s Reading tells us of Two Kinds of…

Today's Post ends with the Hardest Question on Earth: "Many claim to be 'Christian' while specifically rejecting The...

Respect for Jesus lets Catholics live by…

Then, Jesus made His Great Decree to St. Thomas and to every Catholic who ever lived: "Blessed are...

The Ocean of Mercy and Arrowhead Symbols

Ancient arrowheads reveal deep spiritual symbolism, connecting Native craftsmanship with the enduring mercy found only in the Catholic...

Catholics connect ourselves with The Crucifixion…

St. Faustina takes closer to seeing how The Mercy of Jesus comes through the hole a Roman soldier's...

Which people are happy? #11.

Today’s Catholic Bible Reading tells us which people are “happy”! ~ Question 1: “How does Today’s Catholic Bible...

Removing the Veil That Hides Christ

Scripture teaches that the spiritual veil remains over hearts until Christ is embraced. St. Paul and the Psalms...