Don’t bounce a check at God’s Big Bank In The Sky!

.                                    Many do not fully understand:   Jesus knows of every check we have “bounced”.

~

Question 1:   “How can someone ‘bounce a check’ at God’s Big Bank In The Sky?”

Answer:   “Willful Protestants make fake deposits!   They tell God, ‘I do not want to be in your Church.  But, I want my soul to get into Heaven.  You have to let me in!’

~

Question 2:   “That is a ‘fake deposit’!  How does God respond?”

Answer:   “The phrase ‘arrogant fool’ may cross His Mind.”

~

Question 3:   “Is every Willful Protestant an ‘arrogant fool’?”

Answer:   “It would be insane to not consider that possibility.  Anyone who claims to ‘believe in Jesus’ and willfully disobeys His Great Decree cannot be among ‘You are My friends if you obey My commands.’

~

Question 4:  “Can anyone who rejects His Church have these ‘keys’?   ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it.  I give you the keys of The Kingdom of Heaven,’  (emphasis added for clarity)”

Answer:  “If we willfully and knowingly choose to reject That Word and His ‘keys to The Kingdom of Heaven’, we can’t get in.”

~

Question 5:  “What if a person believes:  ‘God has to let me into Heaven’?”

Answer:  “They have ‘bounced another check’ at God’s Big Bank In The Sky!”

~

Question 6:   “What if they tell God:  ‘It was not my idea to disobey Your Great Decree!   Many people told me that God must let me into Heaven if I say ‘I believe in Jesus!’

Answer:   “God may say:  ‘You believed in a lie that led you to reject ‘the keys to The Kingdom of Heaven’ that I left on earth.   Now, you are trying to blame someone else.’

~

Question 7:   What will God do?”

Answer:  “He may say to some:  ‘It is justice that you spend eternity tormenting the souls of those who led you to disobey Any Word from Me and insult Me by believing I would not know that you had bounced a check.’

~

Question 8:  “Is every ‘bounced check’ at God’s Big Bank In The Sky an insult to Him?”

Answer:  “Every ‘bounced check’ is an insulting violation of His First Commandment:  ‘Thou shall have no other gods before Me.’

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple reasons to be Catholic.  catholicfundamentalism.com

Free books are available on that site.

Author's Notes:

Related:

Does The Trinity make a Final Appearance in human…

Does "Lot's wife" symbolize the fate of all who "looked back" from The Church-Creating Word of Jesus to...

Do YOU know what American Catholics are smart…

Catholics see the truth in Today's Simple Rhyme: "Is it obscene / to be too clean?"...

See the Father Through the Son

By imagining ourselves before the Heart of Jesus, Catholics see how His light carries our prayers directly to...

On Holy Tuesday, why are Catholics reminded of our…

Catholics know: God made us what we are while we were in our Mother’s Womb. ~ Question 1:...

Was Judas the first Victim of Protestantism?

Many agree: “Over 300 Prophecies predicting Jesus add up to being Catholic.” ~ Question 1: “Did rejecting God...

People who are not Catholic should ask…

“Catholics ask and correctly answer Today’s Question!” ~ Question 1: “Can people who are not Catholic answer Today’s...