.           The Universe has been expanding for 8.7 billion years.  This part of it as big as a grain of sand at arm’s length!

~

Question 1:  “Why are Time and Space important to God?”

Answer:  “He has His Schedule.  Time began when He spent six days Speaking Creation Into Being.  In His Time, Space began to be filled.  His Time continued as Seven Seals were opened.  Seven Trumpets were blown.  Seven Thunderclaps echoed.  Seven Bowls were emptied.  ”

~

Question 2:  “What was The Most Important Moment in Time and Space?”

Answer:  “At His appointed time, He sent His Angel Gabriel to say to one Woman on Earth:  ‘Hail (Mary), full of Grace, The Lord is with you.’  God would take Human Form in Time and Space.  He would come to earth in The Person of Jesus Christ.  IF Mary agreed to bear His Son.”

~

Question 3:  “Did God put The Fate of The Universe in one teen-aged girl?”

Answer:  “Yes.   God’s Blessings were guaranteed when Mary said ‘I will be the handmaid of The Lord.’   Her obedience let Jesus Christ be born.”

~

Question 4:  “God made Galaxies, Stars, Solar Systems, and Planets!   How could He take Human Form in a tiny cell smaller than a grain of salt?”

Answer:  “That was how He chose to show His Power and His Love for us.”

~

Question 5:  “What are we supposed to do with that knowledge?”

Answer:  “God left Two Commandments.  ‘Love God and love your neighbor.’  We are all free to do that.”

~

Question 6:  “How do Catholics show that they ‘Love God’?

Answer:  “We obey The Word with Which He SPOKE One, Holy, Catholic, and Apostolic Church into Being.   ‘And I tell you, you are Peter, and on this rock I will build My Church, and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys of The Kingdom of Heaven; . . .’

~

Question 7:  “How do Catholics show that they ‘Love their Neighbor’?”

Answer:  “We obey This Catholic Teaching:  ‘Life must be protected from conception until natural death.’

~

Question 8:  “What do Catholics gain by that obedience?”

Answer:  “Catholics gain ‘the keys to The Kingdom of Heaven’ for our immortal souls.   We are forever with Him in Time and Space.”

.    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .    .

Simple Reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

There are free books and writings on that site. The newest book is not “simple”, but it is interesting. https://catholicfundamentalism.com/the-book-of-revelation

If you like the free downloads, please consider a donation to your Parish or favorite Catholic Charity. And, don’t forget to share: catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

Moses helped Jesus open the door to Heaven for…

Today’s Reading tells us which souls are “greatest in Heaven” ~ Question 1: “Does Today’s Catholic Reading explain...

Priest hearing a man's confession outside

God’s “enemies” prefer…

Few "frauds" on earth are as "complex" as: "We SAY that we believe in Democracy, but WE will...

May every Victim of Protestantism be blesssed by…

God loves us so much He sent His Son to make it easier than ever to get our...

Today’s Reading: Exodus is “A Catholic…

When those who love themselves more than their neighbors can't win arguments against The Fulfillment of Prophecies, they...
Jesus saves Saint Peter from drowning

Jesus says: “Cathoic priests and religious…

Does Jesus say that ‘”Catholic priests and religious are the most important people on earth”? ~ Question 1:...

Why do people hate us to turn on our “Jesus…

Gluttons despise all who turn on their “Jesus Receiver” and receive Catholic Communion! ~ Question 1: “Why do...