Jesus knows if we are worth “knowing” at our Judgment.

. At Judgment, Jesus ‘knows’ His ‘obedient sheep’!

Question 1: “Did Jesus tell us there are two kinds of people?”

Answer: In Jn 10:27, Jesus speaks 15 Words. ‘My sheep hear my voice, says the Lord; I know them, and they follow me.’ We are either among His ‘sheep’, or we are not. Those are the two kinds of people.”

~

Question 2: “What do His ‘sheep’ do?”

Answer: “Jesus is very clear about that! ‘My sheep hear My Voice.’

~

Question 3: “This is complicated! Jesus says next, ‘I know them and they follow Me.‘ Do they ‘follow’ Him because Jesus ‘knows’ them?”

Answer: “Yes.”

~

Question 4: “What about those who choose to not ‘follow’ Jesus?”

Answer: “Jesus does not want to ‘know’ them.”

~

Question 5: “Does Mt 7, 21-23 give us more details?”

Answer: “Yes. ‘Not everyone who says to Me, ‘Lord, Lord,’ shall enter the kingdom of heaven, but he who does the will of My Father in heaven. Many will say to Me in that day, ‘Lord, Lord, have we not prophesied in Your Name, cast out demons in Your Name, and done many wonders in Your Name?’ And then I will declare to them, ‘I never knew you; depart from Me, you who practice lawlessness!’

~

Question 6: “Are those who willfully disobey Any Word of Jesus Christ ‘practicing lawlessness’?”

Answer: “Yes.”

~

Question 7: “Do those who are ‘known’ to Him obey This Word from Him? ‘And I say unto you thou art Peter and on this rock I build My Church and the gates of hell shall not prevail against it. I give you the keys to The Kingdom of Heaven.'”

Answer: “Those who are ‘known’ to Him do not willfully disobey That Word.”

~

Question 8: “How does He ‘know’ them?”

Answer: “From their shining souls! The people He ‘knows’ have obeyed The Clear Call to Catholic Communion that He repeated 14 times: ‘If you do not eat My Body and drink My Blood you do not have life in you.’

~

Question 9: “At Judgment, does Jesus ‘know’ people who willfully refused to ‘have life in them’?”

Answer: “No.”

~

Question 10: “How should we spend our lives on earth?”

Answer: “Every day, in every way, we make it ‘known’ to Jesus that we are among His obedient ‘sheep’.”

. . . . . . . . . . . .

Simple reasons to be Catholic. catholicfundamentalism.com

Author's Notes:

Related:

The First Thing to do after God helps us?

What does Jesus tell us to do when we see He has helped us? ~ Question 1: “What...

Jesus heals the blind man

May all “Jesus Receivers” see This Word…

Jesus keeps many from being in “The Lost Generation” by letting us see This Word: ~ Question 1:...

Catholics know: War takes many forms.

Catholics seek peace. May all be that blessed!...

Anyone can see Catholics ask and answer an Amazing…

Peter was the first Catholic Pope. He led the first Catholic Bishops, the Disciples. God had them create...

“Modern Miriams” show us why it is a…

At last! "Modern Miriams" helps us understand all the women who say: "I do not need The Seven...

Catholic Daily Readings are a blessing.

Catholic Daily Readings help souls get into Heaven. Today’s Words of Jesus are not just for the Jewish...